"NE, NE ZOVU ME TAKO, TI ME ZOVEŠ TAKO!" Voditelj "krstio" Milicu Jokić NEOBIČNIM nadimkom, a evo kako je ona odreagovala! (VIDEO)
Foto: Damir Dervišagić

stars

"NE, NE ZOVU ME TAKO, TI ME ZOVEŠ TAKO!" Voditelj "krstio" Milicu Jokić NEOBIČNIM nadimkom, a evo kako je ona odreagovala! (VIDEO)

Stars -

Pevačica Milica Jokić pričala je u emisiji Divan Šou kod Ivana Gajića da li joj smeta što je često oslovljavaju kao Dačićevu snajku zbog toga što je u vezi sa sinom političara Ivice Dačića.

divan šou
foto: Kurir

- Rekla sam to više puta. Ne smeta mi, ali bih zaista volela da jednom budem Milica Jokić i da tako ostane u narednom periodu mogu života izgradi moje ime. Prosto da budem u muzici - rekla je pevačica.

Drugoj gošći emisije pevačici Slavivi Ćukteraš očigledno nije bilo najjasnije o čemu se radi pa joj je voditelj diskretno pojasinio situaciju rekavši:

- Ivica Dačića snajka. Znaš onog političara Ivicu Dačića koji ima sina sa kojim je Milica u vezi. Nju zato zovu mala ministarka, nisi to znala?

01:01

NE, NE ZOVU ME TAKO, TI ME ZOVEŠ TAKO! Voditelj krstio Milicu Jokić NEOBIČNIM nadimkom, a evo kako je ona reagovala

Milica je na ovo odgovorila:

- Ne ne zovu me tako, ti me zoveš tako!

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

05:43

Milica Todorović progovorila o novom dečku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja