DRAGANA KATIĆ GODINAMA VUKLA NADIMAK CUKO: Izblamirala se pred ovom pevačicom, a nije imala pojma šta se iza toga krije
Foto: Damir Dervišagić

DRAGANA KATIĆ GODINAMA VUKLA NADIMAK CUKO: Izblamirala se pred ovom pevačicom, a nije imala pojma šta se iza toga krije

Stars -

Jedna od najpoznatijih voditeljki kod nas Dragana Katić, ne krije da joj nije bilo lako na samim počecima, pa je nedavno i otkrila jedan blam koji joj se desio.

Voditeljka je otkrila kako se na jednom dešavanju izblamirala zbog pevačice Nede Ukraden.

- Počela sam da radim, to su stvarno bili moji počeci i sećam se mog prvog koktela u životu i bila sam sva srećna, javila odmah mojima preko fiksnog telefona. Bila sam opčinjena svim bitnim ljudima koji su oko mene, držim piće i držala sam u krilu jednu kucu koju je kamerman doneo. Osećala sam se jako bitno, kad meni prilazi Neda Ukraden i pita me gde je onaj cuko, a ja tako sva bitna njoj kažem "Izvinite, ali ja njega ne poznajem" - priznala je Dragana pa otkrila da je godinu dana imala i ne tako prijatan nadimak.

Neda Ukraden
foto: Printskrin/Instagram

- Mene su godinu dana posle toga svi zvali Cuko, jer ja stvarno nisam znala da se u Bosni pas zove cuko, mislila sam da me pita za nekoga kome je to nadimak.

Inače, početkom aprila 2024. godine obeleženo je 25 godina od prvog emitovanja "Grand šoua".

- Sa ovog aspekta sam počastvovana što sam stala rame uz rame sa Tozovcem i što smo zajedno izgovorili to prvo: "Dobro veče" i što je tako krenula tada "Zvezdana noć", što je kasnije postao "Grand šou", a sve ostalo je istorija - rekla je Dragana.

Dragana Katić
foto: Kurir Televizija

- Istorija, zato što je Grand produkcija zaista napisala istoriju, zato što je postavila temelje novog načina šoubiznisa i novog načina predstavljanja televizijskih formata. Ne postoji javna ličnost koja je nešto i nekada značila, a da nije prošla kroz Grand produkciju i sve formate koje smo emitovali. Beskrajno sam ponosna što sam deo te priče i što slavimo 25 godina, što nije malo - navela je ona.

kurir.rs/grand/preneo I. L.

Bonus video:

01:22

Suze na koncertu Nede Ukraden

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track