RIJANA BESRAMNO ISKOPIRALA DUNJU ILIĆ! O stajlingu pohotne KALUĐERICE bruji ceo svet: Naša umetnica je ovo uradila pre 15 godina
Foto: Zorana Jevtić, AP/Chris Pizzelo, Printscreen

RIJANA BESRAMNO ISKOPIRALA DUNJU ILIĆ! O stajlingu pohotne KALUĐERICE bruji ceo svet: Naša umetnica je ovo uradila pre 15 godina

Stars -

Planetarno popularna muzička zvezda sa Barbadosa, Rijana, za naslovnu stranu magazina "Intervju" šokirala je stajlingom, a fotografije su rapidnom brzinom počele da se šire društvenim mrežama.

Rijana
foto: Frederic J. Brown / AFP / Profimedia

Komentari njenih fanova su bili različiti ali većina se složila da će pevačica uradili sve sem svoju publiku obradovati novim albumom, te su jako besni zbog njenog poteza.

Rijana važi za jednu od najkontroverznijih ličnosti sa inostrane muzičke pop scene, a sada je stajlingom iznenadile sve sem domaće javnosti.

Pevačicine fotografije domaćoj publici deluju izuzetno poznato jer je Dunja Ilić pre 15 godina uradila isto.

Dunja Ilić
foto: Zorana Jevtić

Dunja, na muzičku scenu vraća se nakon deset godina pod imenom Ajla Begović, a kada se pojavila na estradnom nebu važila je za inovativnu, drugačiju i kontroverznu mladu umetnicu.

Dunja Ilić
foto: Printscreen YT

Obučena kao kaluđerica, naša pevačica je gostovala u jednoj emisiji i izvela jedan od svojih najvećih hitova. U to vreme izazvala je šok javnosti, te su mediji brujali o tome mesecima.

Dunja Ilić
foto: Printscreen YT

I dan danas se na mrežama i Jutjubu može naći pomenuti snimak, a Dunja je nedavno u emisiji "Nije sve tako crno" govorila o karijeri i priznala da nikada nije bila svesna uspeha koji je napravila.

Takođe, otkrila je da nikada nije štedela na spotovima i ulaganju u sebe, te se mnogi njeni spotovi koje je snimala na početku karijere mogu uporediti sa mnogima danas.

Bonus video:

00:32

Dunja Ilić ekskluzivno u Nije sve tako crno

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja