DUŠAN VLAHOVIĆ IZNENADIO DEVOJKU ZA ROĐENDAN! Evo šta joj je priredio slavni fudbaler, ona ništa nije znala! Čestitao joj i javno
Foto: Sportimage Ltd / Alamy / Alamy / Profimedia

FUDBALER SA VANJOM Uživao u PARIZU

DUŠAN VLAHOVIĆ IZNENADIO DEVOJKU ZA ROĐENDAN! Evo šta joj je priredio slavni fudbaler, ona ništa nije znala! Čestitao joj i javno

Stars -

Dušan Vlahović uživa u ljubavi s Vanjom Bogdanović, s kojom je obnovio ljubav prošlog leta. Njih dvoje su se slučajno sreli na letovanju na Ibici i nastavili tamo gde su stali pre pet godina, a od tada svaki slobodan trenutak koriste kako bi bili zajedno.

Dušan Vlahović
foto: Printscreen/Instagram

Dušan je sad odlučio da Vanju iznenadi rođendanskim putovanjem u najromantičniji grad na svetu, Pariz.

Kako saznajemo od našeg dobro obaveštenog izvora, naš proslavljeni fudbaler i zvezda Juventusa sve je pripremio u strogoj tajnosti, te Vanja nije znala apsolutno ništa o ovom rođendanskom iznenađenju, koje ju je oduševilo.

Njih dvoje su odseli u hotelu "Ric", u apartmanu sa jednim od najlepših pogleda na čuveni pariski trg Vandom (Place Vendome).

Golupčići su boravak u Parizu iskoristili i da uživaju u šetnji i šopingu, a na dan Vanjinog rođendana otišli su i na romantičnu večeru u poznati francuski restoran u koji redovno odlaze i Rijana, Bijonse, Leonardo Dikaprio, Bekamovi, Kardašijanovi i mnoge druge poznate ličnosti.

Fudbaler je i na svom Instagramu podelio nekoliko fotografija iz francuske prestonice, pa je tako sa svojom izabranicom pozirao na terasi, s koje se pruža neverovatan pogled na Ajfelov toranj, ali i u opuštenom izdanju kod muzeja Luvr, koji je nezaobilazna turistička atrakcija.

Dušan Vlahović
foto: Printscreen/Instagram

Podsetimo, nakon što je sa svojom izabranicom proslavio doček nove 2024. godine, a zatim i njegov rođendan, njih dvoje su nedavno proslavili i fudbalerov rođendan, a nakon toga su se pojavili na košarkaškoj utakmici između Partizana i Olimpije u Milanu, gde se Dušan upoznao i s proslavljenim modnim dizajnerom Đorđom Armanijem.

Dušan Vlahović
foto: Printscreen / Instagram / Dušan Vlahović

Kurir.rs

Bonus video:

00:20

Vlahović ubacuje pare za humanitarnu pomoć

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja