"TERMIN SPONZORUŠA KORISTE MUŠKARCI KOJI NEMAJU PREBIJENU BANKU U DŽEPU" JK brutalno isprozivala jači pol: Na koga li je mislila?
Foto: Nemanja Nikolić

OŠTRE REČI

"TERMIN SPONZORUŠA KORISTE MUŠKARCI KOJI NEMAJU PREBIJENU BANKU U DŽEPU" JK brutalno isprozivala jači pol: Na koga li je mislila?

Stars -

Jelena Karleuša oglasila se na svom Instagramu, pa je sa svojim pratiocima objasnila šta za nju označava termin "sponzoruša".

Dragana Mirković, Koncert, Jelena Karleuša
foto: Damir Dervišagić

- Šta znači reč sponzoruša u Srbiji? Sponzoruša (od reči “sponzor” prim.aut) - osoba ženskog pola koja sponzoriše muškarce. Sponzoruša je obično žena koja je finansijski nezavisna, sposobna i obično pored sebe ima muškarca koji nije u stanju da privređuje, pa mu sponzoruša sponzoriše razne životne aktivnosti, kupuje mu i izdržava ga - napisala je pevačica, pa dodala:

Jelena Karleuša
foto: Instagram

- Problem nastaje kada takva žena zahteva da njen muškarac plati njenu koka-kolu u kafiću (sačuvaj Bože da traži večeru). Tada on doživljava fras i napad besa, pogrešno koristeći termin sponzoruša u nameri da se požali prijateljima da je morao da plati koka-kolu osobi ženskog pola i dao poslednjih 500 dinara iz dzepa. Termin sponzoruša koriste isključivo muškarci koji nemaju prebijenu banku u džepu. Oni viču i pišu: "Sponzorušo, sponzorušo!" i tako dozivaju i mame i žene da ih sponzorišu - napisala je JK na Instagramu.

Jelena Karleuša
foto: Printscreen/Instagram

Kurir.rs

Bonus video:

00:16

Jelena Karleuša 1

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track