SVI BIVŠI MUŽEVI KAJE OSTOJIĆ! Tri puta se udavala, prvi put sa 19 za BIVŠEG ROBIJAŠA, a drugi je bio ugledni SPORTISTA...
Foto: Kurir, Damir Dervišagić, Drustvene Mreže

OSLADILO JOJ SE

SVI BIVŠI MUŽEVI KAJE OSTOJIĆ! Tri puta se udavala, prvi put sa 19 za BIVŠEG ROBIJAŠA, a drugi je bio ugledni SPORTISTA...

Stars -

Katarina Kaja Ostojić objavila je da je verena četvrti put, a kako je Kurir prvi pisao, reč je o Milošu Ćujoviću koji je pet godina proveo iza rešetaka zbog internet malverzacija.

Pevačica iza sebe ima buran ljubavni život, a i žestoke momke koji su krasili njenu prošlost. Ona se udavala tri puta.

Kaja Ostojić, Katarina Kaja Ostojić
foto: Kurir televizija

Poznato je da se pevačica prvi put udala sa samo 19 godina za biznismena Nikolu Dragojlovića i sa njim dobila ćerku Nikolinu. Njihov brak nije dugo trajao, završio se već kada im je ćerkica imala šest meseci.

Nikola Dragojlović Sova
foto: Printscreen/Instagram

Kajin prvi muž je ubrzo nakon razlaza s Kajom završio iza rešetaka, kako se tada pričalo zbog nedozvoljenog posedovanja oružja. Krajem juna 2009. posle velike potere opet je uhapšen. Na putu Užice-Zlatibor, Dragojlovića su lišili slobode zbog dilovanja narkotika i napada na službeno lice. Međutim, ovaj žestok momak u septembru 2012. je uspeo da pobegne iz zatvora Zabela, ali je pronađen i osuđen u Beču gde je bio do 2021. godine.

Drugi put je sudbonosno "da" izgovorila u tajnosti košarkašu Urošu Duvnjaku 14. jula 2009. godine, a kuma joj je bila pevačica Maja Marijana. Intimnoj ceremoniji prisustovala je samo najuža porodica.

Uroš Duvnjak
foto: Damir Dervišagić

Ovaj brak je doživeo krah posle samo godinu dana.

Treći Kajin suprug bio je svetski poznati belgijski di džej italijanskog porekla Vita Lućeentea poznatijeg kao Džunior Džek. Za njega se pevačica udala u Briselu 2014. godine u intimnoj atmosferi. Iako se činilo da će ovaj brak biti treća sreća, do razvoda je došlo nakon pet godina.

katarina Kaja Ostojić, Džunior Džek, Kaja Ostojić
foto: ATA Images, Printscreen/Instagram

Tada je u Instagram postu objasnila da "ljubavi nema", da su se ona i Džunior rastali prijateljski i zamolila medije "da je puste da se bavi svojim životom".

Katarina Kaja Ostojić, Kaja Ostojić
foto: Printscreen/Instagram

- Ona nije žena sa kojom želim da provedem život i da, trebalo mi je nekoliko godina da bih to shvatio. Mi dva meseca već nismo zajedno fizički, a mentalno godinama - rekao je u ispovesti medijima Džunior nakon kraha. Podsetimo, pevačica se danas verila četvrti put.

Bonus video:

00:13

Kaja Ostojić na meti prozivki: Pevačica bez ovoga ne može, ljudi osuli paljbu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja