MIRA KOSOVKA ZAUVEK NAPUŠTA ESTRADU: Pevačica donela odluku i priznala: Shvatila sam da...
Foto: Printscreen Youtube

MIRA KOSOVKA ZAUVEK NAPUŠTA ESTRADU: Pevačica donela odluku i priznala: Shvatila sam da...

Stars -

Proslavljena zvezda Jugoslavije, Mira Kosovka, iza sebe ima veliki broj hitova kojima je ostavila pečat u domaćoj diskografiji, a nakon brojnih spekulacija kako je pesmu „Ti mirno spavaj“ posvetila detetu koje je izgubila, ona je otkrila pravu istinu.

Mira Kosovka
foto: Privatna Arhiva

Mira je otkrila kako joj je to jedna od numera koju može da izdvoji kao omiljenu, ali da ona nema veze sa tragedijom koja je zadesila.

Mira Kosovka "Ti mirno spavaj"

– „Ti mirno spavaj“ snimljena je skoro godinu dana pre moje trudnoće i nisam to snimila za dete koje sam izgubila. Snimila sam spot kao da sam znala da ću brzo ostati trudna, a to se dešava posle. Moja ideja je bila da se snima sa sinom pokojnog druga, spot je kao da je moje dete i po tekstu sam mogla da je namenim bilo kome, ali ja sam bila spremna da budem majka. Žensko telo je čudo – demantovala je Kosovka pomenute navode.

Nakon niza tragedija koje su je zadesile kada su joj ubili majku, a zatim joj je preminuo i brat Mira je donela odluku da se povuče sa javne scene.

Da pevam to više ne. Održim obećanje kada me zovu u emisiju, ali ne snimam, ne mogu, neće duša. Koliko god ljudima delovao lak taj posao, težak je. Shvatila sam da neću moći više da pevam, putujem, radim i nisam više mogla sa tim da se nosim, a srce kada neće ne može da se natera. Sigurno bih bolje živela i više para imala, ali lepa je uspomena ostala. Retko kada zapevam i za sebe - iskrena je pevačica.

Kurir.rs/Grand

Bonus video:

05:38

STARS EP 284

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track