OVO JE ČOVEK S KOJIM ALKA VUICA IMA SINA: Bio je njena najveća ljubav i veoma je uspešan u svom poslu (FOTO)
Foto: Printscreen/Instagram

OVO JE ČOVEK S KOJIM ALKA VUICA IMA SINA: Bio je njena najveća ljubav i veoma je uspešan u svom poslu (FOTO)

Stars -

Hrvatska pevačica i tekstopisac Alka Vuica nedavno je podelila sa širom javnošću da je ostala bez majke, emotivnom porukom, uz staru fotografiju svojih roditelja.

Alka Vuica
foto: Printskrin

Alka Vuica žena je poznata po svom specifičnom stilu, ali o njenom ljubavnom životu mnogo se pisalo po regionalnim medijima, ali i navodilo da su joj posvećene neke od najlepših pesama.

Nju su povezivali s poznatih muškarcima, ali jedna od njenih najvećih ljubavi bio je Vuk Veličković, poznatiji pod umetničkim imenom Vuk Vidor, s kojim je dobila sina Arijana.

.Alka i Vuk upoznali su se 1988. godine, a Arijana je pevačica rodila godinu dana kasnije.

Alka i Vuk su u dobrim odnosima, premda njihova ljubav nije uspela da opstane, pa je Arijana, koji je danas poznat i pod umetničkim imenom Strapazoot, odgajala sama. Ipak, s njegovim tatom nikada se nije svađala, niti javno sukobila.

- Svi roditelji moraju insistirati na uljudnom odnosu i lepom zbog dece, jer mislim da deca moraju imati osećaj sigurnosti i ljubavi. Između roditelja ljubav i zaljubljenost može proći, ali je jako važno da podupiremo i ostanemo jako bliski zbog dece - ispričala je Alka za Dnevnik.hr.

Alka Vuica
foto: Pritnscreen

Ona je nedavno objavila fotografiju s Arianom i Vukom, a u pitanju je stara fotografija, nastala na promociji njene knjige 2006. godine.

- Roditelji trebaju dati svu ljubav detetu koje su pozvali na ovaj svet - rekla je tada Alka.

Takođe, porodičnu fotografiju je podelila i prošlog Božića, uz opis Srećna porodica za Božić.

- Beskrajno je poštujem, samim tim što je samohrana majka. Zahvalan sam joj što me je donela na svet u uslovima koji nisu bili nimalo laki, ali je opet sve učinila da se osećam srećno i da budem tu gde jesam. Čitavog života bila mi je i ostaće uzor, nadasve ljudski i roditeljski. Prema mami sam oduvek osećao ljubav i ponos. Ljubav, jer je ljubav uvek davala i jer sam u njoj plivao. Ko ne zna Alku, ne zna šta je ljubav, ona jednostavno sija iz nje i svima je nesebično deli. Ponos, zato što je uvek bila ponosna i svoja, uspešna, ali i nepotkupljiva - istakao je jednom prilikom o Alki njen sin Arijan.

Kurir.rs/Glossy

Bonus video:

02:49

Alka Vuica o skandalu Bajage i Lukasa

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track