UMRO MU JE BRAT KOJEM JE POSVETIO PESMU Dženan Lončarević doživeo tragediju koja ga je skroz promenila: Posle te noći...
Foto: Kurir Televizija

teški trenuci

UMRO MU JE BRAT KOJEM JE POSVETIO PESMU Dženan Lončarević doživeo tragediju koja ga je skroz promenila: Posle te noći...

Stars -

Pevač Dženan Lončarević, koji se razvodi nakon 25 godina braka, svojevremeno je ispričao da mu je najteže bilo 2008. godine, kada je ostao bez rođenog brata.

- Reći ću vam jedan detalj koji su neki ljudi protumačili pogrešno, ali samo ja znam koliko sam u tom trenutku morao da pobedim sebe. Jedne novogodišnje noći morao sam da izađem na binu naizgled srećan, nasmejan i odlično raspoložen. Morao sam da pevam cele noći i da napravim odličnu atmosferu - ispričao je svojevremeno Dženan.

Dženan Lončarević, Samira Lončarević
foto: Dragan Kadić, Printscreen/Instagram, Kurir

- Nepunih dvadeset dana pre toga izgubio sam rođenog brata, ali nisam mogao da otkažem nastup i nisam želeo da izneverim ljude koji su očekivali odličan doček Nove godine - izjavio je jednom prilikom pevač i tada dodao:

- Kažu da je bilo fenomenalno, ali niko nije znao da sam morao osmehom da prikrijem ogromnu, neizdrživu bol. Retko govorim o tome, retko se i prisećam te noći, ali znam da posle nje mnogo toga više nije bilo isto.

Dženan Lončarević
foto: Petar Aleksić

Mnogi ne znaju da je Dženan preminulom brat posvetio pesmu "Strah me da te sanjam", koja se našla na njegovom albumu iz 2009. godine.

Inače, Dženan Lončarević trenutno je u centru pažnje javnosti jer se razvodi od supruge Samire Lončarević.

Dženan je, inače, iz braka sa Samirom dobio dvoje dece, a kako je ona otkrila, pevač ih viđa jednom u 15 dana.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:30

DŽENAN LONČAREVIĆ U PULSU SRBIJE: Muzika je UŽIVANJE, sada vreme da ljudima POKLANJAMO PESME (KURIR TELEVIZIJA)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja