"ODVELA JE BUBNJARA U SOBU I ZAVRŠILA POSAO, MEĐUTIM" Dara Bubamara progovorila o SKANDALIMA sa nastupa: Lukasa su terali...
Foto: Printscreen Premijera - Vikend specijal

šok

"ODVELA JE BUBNJARA U SOBU I ZAVRŠILA POSAO, MEĐUTIM" Dara Bubamara progovorila o SKANDALIMA sa nastupa: Lukasa su terali...

Stars -

Dara Bubamara gostovala je u potkastu gde je govorila o svom privatnom životu, karijeri ali i anegdotama sa ranijih nastupa. Pevačica je i do detalja ispričala kako je voditelja na romskoj svadbi gađala flašom.

Dara je nakon toga prepričala i jezivu scenu sa nastupa, kada se usred tuče ispred nje pojavio dečko sa krvavom glavom.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

U toku intervjua prisetila se i napornih tezgi pa je prvo ispričala kako su Acu Lukasa terali da peva 10 puta jednu te istu pesmu, a nakon toga setila se i nekih smešnih momenata a jedan od njih je bio kada je njena koleginica spavala sa bubnjarom iz benda samo zato što je imao veliki nos pa je mislila da mu je i toliki ponos. Međutim, prevarila se.

- Ma te svadbe su mnogo teške. Sećam se odemo da radimo oni napnu Lukasa teraju ga da 10 puta peva "Pesma od bola" to je jezivo, ja to nisam mogla da dopustim. - rekla je pevačica a onda se prisetila i smešnih anegdota.

Dara Bubamara
foto: Printscreen

- Jao, slušaj ovo. Jedan naš bubnjar imao je veliki nos. I sad jedna moja koleginica kad ga je videla, zapela da ode s njim u hotel pa to ti je. I mi onda shvatimo da ona zbog njegovog nosa mislila da ima veliki ponos, znaš te priče kao mali čovek veliki ponos, veliki nos veliki ponos, ali to nije istina u šta se uverila i ta moja koleginica koja ga je odvela u sobu i završila posao. Sećam se sledeća svirka a ona prilazi bubnjaru hvata ga za nos i kaže "Varaaalicee" (smeh). - govorila je Dara u potkastu "Vostakact".

Bonus video:

01:28:47

SCENIRANJE 11.06.2023. MIJATOVIC KODIC SOFRONIJEVIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track