"BILA SAM SKORO DOLE, MNOGO JE ODMAKLO!" Pevačica poreklom iz Bora progovorila o slučaju male Danke: Nadam se i dalje da je živa
Foto: Kurir Televizija, FAcebook

kurir televizija

"BILA SAM SKORO DOLE, MNOGO JE ODMAKLO!" Pevačica poreklom iz Bora progovorila o slučaju male Danke: Nadam se i dalje da je živa

Stars -

Za telom dvogodišnje devojčice Danke Ilić koja je nestala 26. marta u Banjskom polju kod Bora potraga traje već 14 dana, od kada su kao osumnjičeni za njeno ubistvo uhapšeni Dejan Dragijević (50) i Srđan Janković (50), a u okviru istrage u Višem javnom tužilaštvu u Zaječaru u toku je ispitivanje svedoka, nakon čega će, kako je Kurir već pisao, osumnjičeni moći da budu prebačeni u Beograd na psihijatrijsko veštačenje u Specijalnu zatvorsku bolnicu.

Pevačica Ivana Milojević poreklom je iz Bora, a u gostovanju kod voditelja Ivana Gajića u emisiji Puls Srbije govorila je o ovoj temi.

01:38

BILA SAM SKORO DOLE, MNOGO JE ODMAKLO! Pevačica poreklom iz Bora progovorila o slučaju male Danke: Nadam se i dalje da je živa

- Ja sam baš ponosna na mesto odakle dolazim. Mnogo mi je bilo lepo detinjstvo, ali svakako nema mogućnosti dole. Tako da sam morala trbuhom za kruhom - rekla je Milojević i dodala:

- Bila sam skoro dole. Nisam verovala u one naslove od prvog dana. Ovo je sada dosta odmaklo, stvarno se nadam da je dete živo i zdravo pošto još nisu našli telo. Žao mi je što se na taj način čulo za naš grad, a ima mnogo lepših stvari tamo.

Ivan Gajić
foto: Kurir televizija

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj 109 za korisnike MTS Iris TV, na kanalu 9 za korisnike m:SAT TV, Supernova i Yettel Hipernet TV, na kanalu 108 za korisnike BeotelNet, na kanalu 8 za korisnike Orion telekoma i na kanalu broj 112 za korisnike Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme M:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud.

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir.rs

Bonus video:

01:50

Kuća i put na kojem je nestala Danka Ilić

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track