"KARLEUŠA PO GODINAMA MOŽE MAJKA DA MI BUDE" Breskvica odgovorila JK, pa progovorila o karijeri i ljubomori: Pokazujem vrednosti..
Foto: Petar Aleksić, Damir Dervišagić

"KARLEUŠA PO GODINAMA MOŽE MAJKA DA MI BUDE" Breskvica odgovorila JK, pa progovorila o karijeri i ljubomori: Pokazujem vrednosti..

Stars -

Jelena Karleuša zaratila je sa Anđelom Ignjatović Bresvicom kada je bez dlake na jeziku prokomentarisala njenu pesmu "Gnezdo orlovo" sa kojom se takmičila na "Izboru pesme za Evroviziju".

Jelena Karleuša
foto: Miloš Miletić

- Najkrindž i kiselina zvuk, lažna Cakana i grupa "Ladarice", zvuk koji nema nikakvu poentu na ovoj vrsti evropskog takmičenja, promašen tekst i pase muzički retro pravac, slatka talentovana devojka u kandžama kafanskih menadžera i savetodavaca poznatih po uništavanju karijera. Šteta - poručila je tada Jelena.

Breskvica je nakon toga, po mišljenju mnogih prozvala Karleušu objavljivanjem pesama Ceca Ražnatović na Instagram storiju, nakon čega joj je Jelena poručila "da je neviđeno glupa".

Breskivca
foto: Ata images

Anđela je sinoć prokomentarisala sukob sa Karleušom i tom prilikom otkrila da je blokirana na Instagramu od strane starije koleginice.

- Mene je Jelena Karleuša blokirala na Instagramu. Sve i da želim neku komunikaciju, to nije moguće sada. Jelena, ali ni Marija Šerifović nemaju razlog da budu ljubomorne na mene. Velike su zvezde i na njih mogu samo da se ugledam - poručila je Anđela okupljenim novinarima.

Inače, Ignjatovićeva nedavno otkrila da je Karleuši neko preneo lažnu poruku i time izazvao njen komentar da je "mala neviđeno glupa".

- Neki novinar joj je preneo da sam joj rekla da gleda svoja posla. Ja to u životu nisam izgovorila, niti bih izgovorila, jer ta žena po godinama može da bude moja majka, bukvalno. I ja stvarno imam poštovanje prema njoj, prvo kao prema ženi, drugo kao prema osobi koja je toliko dugo na sceni. Smatram da nije teško podržati nekoga, pogotovo ako je mlađi, i ako se stvarno trudi u tome što radi, i ako je to što radi dobro. Ja smatram da ja ne radim ništa loše. Štaviše, smatram da mlađima pokazujem neke prave vrednosti - rekla je Breskvica.

Anđela Ignjatović Breskvica, Breskvica
foto: Nemanja Nikolić

- Ja stvarno ne volim prvo da se svađam sa bilo kim, niti privatno, pogotovo ne javno. Drugo, sigurno ne sa osobama koje su starije od mene, jer imam nekog poštovanja i vaspitanja. Tako da, ne bih nastavljala uopšte tu priču. Jedina stvar koju bih ja, evo, možda prvi put javno rekla, koja je mene tu zapravo povredila, nije uopšte vezano za pesmu i ostalo, nego uvreda mom menadžmentu i mom timu. To su ljudi koji su meni mnogo pomogli u životu. Koji su mene izvadili, da tako kažem, iz nekih jako loših stvari koje su mi se desile. Bez da su mi tražili bilo šta zauzvrat - istakla je Anđela tada.

Kurir.rs/Alo

Bonus video:

03:53

BRESKVICA JE IMALA FALŠ, TEYA DORA JE BILA SVE VREME TAČNA Pevačice komentarisale PZE: Folklor nije za publiku na Evroviziji!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track