REČI SEVERININE MAJKE TERAJU SUZE NA OČI: Poruka za rođendan raznežila pevačicu, ponosno okačila video "U svim mojim svetlima..."

REČI SEVERININE MAJKE TERAJU SUZE NA OČI: Poruka za rođendan raznežila pevačicu, ponosno okačila video "U svim mojim svetlima..."

Stars -

Severina Vučković proslavila je 52. rođendan, a onda objavila dirljivi video njene porodice i prijatelja.

Severina Vučković

Severina je na Instagramu pokazala koliko joj znači podrška najbližih.

“Porodica i prijatelji nisu nešto što se podrazumeva. Oni su tu u dobru i u zlu, mada u dobru može biti svako. Ali u zlu se prepoznaju junaci… Junaci ove priče/videa iznenađenja su oni (a ima ih još) koji su me videli u svim mojim “svetlima”, ali su mi bili svetlo i zvezde u koje se trebam ugledati.

"U ovom videu su mi poželeli samo najlepše želje, ali je moja želja za idući rođendan da mi ispričaju priče kad sam bila loše/ije, jer život je lepeza ne samo srećnih trenutaka, nego i onih loših, tužnih, što život čini bogatijim za sve emocije. Mojoj porodici, prijateljima i saradnicima srećan moj rođendan. Nikad nisam bila laka ženska; za njih sam znala biti i teška… Hvala im”, napisala je Severina uz objavljeni video, u kojem su njeni najbliskiji prostrli emocije.

Jedna od najemotivnijih čestitki iz videa je ona Severinine majke Ane, koja je posebno dirnula njene obožavatelje.

Severina Vučković
foto: printscreen instagram

Draga moja kćeri, želim ti sve najbolje u životu, za tvoj 52. rođendan i da još ovako živimo i hvala ti na svemu što činiš za svoju majku. A ti da budeš najsrećnija majka na svetu”, poručila joj je mama, tražeći savjet i asistenciju onih koji su je snimali, baš kao što bi to zatražila svaka majka u toj dobi. Ganula je mnoge:

Severina, Severina Vučković
foto: ATAImages

“Ovo je tako predivno, uf. Tako lepo! Živela ti nama još puno, puno”, “Samo ljubav”, “Ma sve ovo zaslužuješ”, “Želim ti da si zdrava i da uživaš u životu”, “Neka te uvek prati ljubav i sreća jer samo to zaslužuješ”, “Prelepi video”, “Rasplače me”… – neki su od brojnih komentara i čestitki koje je dobila od svojih pratilaca.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:26

Severina kroz pesmu proziva Milana Popovića

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track