EMOTIVNE SCENE ISPRED HRAMA, ĆERKA NIKOLE ROKVIĆA PLAČE KAO KIŠA! Krenuo pešaka ka Atini, treba da pređe 1.060 KM
Foto: Printscreen

EMOTIVNE SCENE ISPRED HRAMA, ĆERKA NIKOLE ROKVIĆA PLAČE KAO KIŠA! Krenuo pešaka ka Atini, treba da pređe 1.060 KM

Stars -

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečiju onkologiju.

"Želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju "Porodica", koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije i kao svetinje. Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji", rekla je Bojana.

Nikola Rokvić
foto: Instagram Printscreen

"Naša želja je da zajedničkim snagama prikupimo neophodna sredstva za kupovinu aparata koji će pomoći u dijagnostikovanju kancera mozga kod dece, kao i renoviranju dela dečije onkologije. Za to nam je potrebno 200.000 evra, a ja ću sa ovog svetog mesta krenuti peške putem Atine, tačnije do ostrva Egine i manastira Svetog Nektarija Eginskog i tim putem od 1060 km prikupljaću neophodna sredstva. Zato pozivam sve kompanije, pojedince, ali i moje prijatelje da nam pruže podršku i da ostvarimo ovu veliku misiju", istakao je pevač u svom obraćanju.

Nikola Rokvić
foto: Instagram Printscreen

Rokvić je krenuo iz Hrama Svetog Save, gde su se okupili njegovi najbliži, kao i duhovni otac, kako bi ga ispratili na ovaj put. Njihov rastanak je bio veoma emotivan, te su se mnogi rasplakali, a njihova ćerka je najemotivnije ponela rastanak od oca.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen/Instagram

Na snimku koji su podelili na Instagramu može se videti kako se grli sa ocem, dok oboje liju suze.

Nakon pozdravljanja sa najmilijima, Nikola se poklonio ispred Hrama, prekrstio i sa osmehom na licu krenuo u svoju misiju.

kurir.rs/blic/preneo I. L.

Bonus video:

02:26

NIKOLA ROKVIĆ OTKRIO KOJA GA PESMA POGAĐA PRAVO U SRCE! Porodica i posao su najvažniji , ali da mora da bira NE BI IMAO DILEMU

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track