"DUVA VETAR, ALI..." Nikola Rokvić se oglasio drugog dana hodočašća do Grčke! Pevač istrajan, dobro opremljen za ovaj dugačak put
Foto: screenshot

VIDEO

"DUVA VETAR, ALI..." Nikola Rokvić se oglasio drugog dana hodočašća do Grčke! Pevač istrajan, dobro opremljen za ovaj dugačak put

Stars -

Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečiju onkologiju.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen

"Želimo da vas obavestimo da smo Nikola i ja osnovali fondaciju "Porodica", koja će se baviti očuvanjem tradicionalnih vrednosti i porodice kao institucije i kao svetinje. Fondacija će pomagati mnogodetnim porodicama, ugroženoj, talentovanoj i bolesnoj deci. A naša prva misija će biti pomaganje pedijatrijskoj onkologiji", rekla je Bojana.

Rokvić je krenuo iz Hrama Svetog Save, gde su se okupili njegovi najbliži, kao i duhovni otac, kako bi ga ispratili na ovaj put. Njihov rastanak je bio veoma emotivan, te su se mnogi rasplakali, a njihova ćerka je najemotivnije ponela rastanak od oca.

Nikola na svojim društvenim mrežama redovno sa puteva izveštava pratioce kakva je situacija na putu do cilja, a danas je podelio fotografije gde se može videti kako Rokvić trči autoputem i ne žali se na vremenske uslove.

- Duva jak vetar, ali nije strašno, jer nema kiše - rekao je Nikola u storiju koji je podelio na društvenoj mreži Instagram.

00:31

Nikola Rokvić drugi dan na putu do Grčke

Pevač se dobro pripremio za ovaj dugačak put, ima jaknu koja ne propušta vodu kao i ranac u kom je poneo šator i hranu.

Bonus video:

01:28:58

SCENIRANJE 04.06.2023. DRAGANA KATIC

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track