OVDE SE TRENUTNO NALAZI NIKOLA ROKVIĆ! Evo koliko je kilometara prešao, a jedna stvar mu NAJVIŠE PRIJA: Polako ulazim u ritam
Foto: Printscreen Instagram

otkrio

OVDE SE TRENUTNO NALAZI NIKOLA ROKVIĆ! Evo koliko je kilometara prešao, a jedna stvar mu NAJVIŠE PRIJA: Polako ulazim u ritam

Stars -

Pevač Nikola Rokvić započeo je hodočašće put Grčke od 1.060 kilometara, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, a na tom putu će prikupljati sredstva za pomoć dečijoj onkologiji.

Rokvić se sada oglasio na svom Instagram profilu gde je svojim pratiocima otkrio dokle je stigao.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen Instagram

- Mnogi od vas mi pišu gde sam trenutno. Nalazimo se blizu Velike Plane. Polako ulazim u ritam, oko 33,34 kilometara dnevno. Kombinujem brzi hod bez štapova 3 kilometara, sa štapovima 3 kilometara i trčanje 3 kilometara i tako u krug. Trudim se da krenem u isto vreme i za nekih 5 sati da odradim dnevnu kilometražu. Veoma prija ta promena ritma. Hvala Bogu! - napisao je Nikola Rokvić.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen Instagram

Inače, Nikola Rokvić živi po verskim pravilima i svoju decu uči pravosljavu, pa samim tim često obilazi manastire, kako sam, tako i porodično, te poštuje sve praznike Srpske pravoslavne crkve i poštuje porodičnu tradiciju.

Bojana Barović, Nikola Rokvić
foto: Nemanja Nikolić

Njegova supruga Bojana jednom prilikom otkrila je da je Nikola poželeo da krene da živi monaškim životom, ali ga je razdvojenost od njihovo troje dece za sada odvratila od te ideje. Ipak, ona je istakala da bi mu dala blagoslov za taj korak.

kurir.rs/blic

Bonus video:

00:31

Nikola Rokvić drugi dan na putu do Grčke

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track