ANA IVANOVIĆ POSEDUJE SAT OD 500.000€! Pogledajte kakav "komad" sija na ruci slavne Srpkinje, svi sa nevericom gledaju u "ČUKU"
Foto: EPA Kyle Grillot, Shutterstock

veliku pažnju je privukla

ANA IVANOVIĆ POSEDUJE SAT OD 500.000€! Pogledajte kakav "komad" sija na ruci slavne Srpkinje, svi sa nevericom gledaju u "ČUKU"

Stars -

Nekadašnja srpska teniserka Ana Ivanović ove godine je sa suprugom Bastijanom Švajnštajgerom bila na dodeli najprestižnijih filmskih nagrada, popularnih Oskara i u dugoj žutoj haljini zablistala je na crvenom tepihu.

Veliku pažnju privukao je i sat na ruci bivše teniserke, a posebno je mnoge zaintrigirala cifra, koja iznosi 500.000 evra, kako prenosi stranica na Instagramu koja se bavi procenom satova poznatih.

U pitanju je Roleks koji je sačinjen od belog zlata i prekriven je dijamantima, a model je unikatan i više ga navodno nema u proizvodnji.

"Ana Ivanović poseduje Rolex Rainbow Daytonu koja više nije u proizvodnji! Na dodeli Oskara bivša teniserka i ambasadorka brenda Rolex se pojavila sa jedinstvenim hronografom referentne oznake 116599RBOW sa posebnom konfiguracijom brojčanika: pave dijamantski cifer sa baguette sečenim safirnim indeksima! Kućište ovog sata sačinjeno je od belog zlata sa fabričkim setom dijamanata i safira kako na ciferu i bezelu tako i na lugovima i čuvarima krunice - piše na Instagramu.

Ana Ivanović, Oskar 2024
foto: DAVID SWANSON / AFP / Profimedia

Podsetimo, Ana je tokom teniske karijere potpisala sponzorski ugovor sa prestižnom kompanijom Roleks, kojoj je i danas jedno od zaštitnih lica. Zbog toga se pretpostavlja da nekadašnja srpska teniserka ima bogato kolekciju skupocenih satova.

Bonus video:

00:38

Ana Ivanović ponovo na terenu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja