"MNOGOSTRUKO VAM SE VRATILO" Nikola Rokvić za šest dana skupio 5 MILIONA, zahvalio se svima, a ovo ni na sekund ne ispušta iz RUKE
Foto: Instagram

"MNOGOSTRUKO VAM SE VRATILO" Nikola Rokvić za šest dana skupio 5 MILIONA, zahvalio se svima, a ovo ni na sekund ne ispušta iz RUKE

Stars -

Pre pet dana, ispred Hrama Svetog Save, Nikola Rokvić pozdravio se sa najmilija, pomolio se i krenuo pešaka na put dug 1.060 km, do manastira Nektarija Eginskog, u Grčkoj, a na tom putu će prikupljati sredstva za kupovinu aparata za dijagnostifikovanje kancera mozga kod dece i renoviranje dela dečje onkologije.

Pevač svakodnevno objavljuje videa i fotografije sa hodočašća i svoje pratioce obaveštava koliko novca je skupljeno do sada.

Tako je Rokvić put Grčke šestog dana obavestio da je dosad sakupljeno već pet miliona dinara, od 200.000 evra, odnosno oko 24 miliona dinara, koliko je potrebno.

"Pešli smo pet miliona. Hvala vam mnogo, mnogostruko vam se vratilo. Volim vas i ljubim, zbogom", rekao je Nikola, a, kako se da primetiti, iz ruke ne ispušta brojanicu.

00:25

Za pet dana skupljeno pet miliona

Podsetimo, Nikola Rokvić i njegova supruga Bojana osnovali su fondaciju koja ima za cilj da pomogne onima kojima je pomoć najpotrebnija, a pevač je pešaka krenuo put Atine, do manastira Svetog Nektarija Eginskog, i na tom putu će prikupljati sredstva za dečju onkologiju.

- Aparati za koje prikupljamo sredstva, tačnije mikroskop i dodatna oprema služiće u dijagnostifikovanju kancera mozga. Ti aparati koštaju oko 150.000 evra. Pozivam sve drage ljude, sve kompanije, a i sve moje prijatelje da se uključe i da zajedno donesemo radost našoj deci, zdravlje i da se svi na kraju radujemo - istakao je Nikola, pa dodao:

- Takođe, plan je i da se prikupe sredstva za renoviranje dela pedijatrijske onkologije. Za to renoviranje potrebno je oko 50.000 evra i nadam se da ćemo time bar malo ulepšati našoj deci boravak u samoj bolnici. Bog vas blagoslovio - istakao je ranije Rokvić.

Bonus video:

00:52

Nikola Rokvić za dva dana skupio 2 miliona dinara za pedijatrijsku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja