BILA ZVEZDA DEVEDESETIH, A ONDA PRESTALA DA ZARAĐUJE DOVOLJNO OD MUZIKE PA UPISALA FAKULTET! Neverovatna priča Ksenije Mijatović
Foto: Damir Dervišagić

hit

BILA ZVEZDA DEVEDESETIH, A ONDA PRESTALA DA ZARAĐUJE DOVOLJNO OD MUZIKE PA UPISALA FAKULTET! Neverovatna priča Ksenije Mijatović

Stars -

Devedeetih godina pevačica Ksenija Mijatović je harala estradom, međutim odlučila je da napousti muziku i posveti se drugoj profesiji.

Ona je već dugi niz godina posvećena lajf koučingu, a nedavno je govorila i o tome kako je u 38. godini upisala fakultet, i to psihologiju.

- U jednom momentu sve što ja jesam nije bilo dovoljno da od muzike mogu da živim i jako mi je bilo teško da se oprostim od nečega što je moj život. Ali, počela sam ceo život ispočetka - rekla je Ksenija u emisiji.

Ksenija Mijatović
foto: Nebojša Mandić

- U 38. godini sam upisala psihologiju sa klincima od 19, masterirala sam i napisala dva naučna rada. Uporedo sa psihologijom završila sam i studije na Institutu za integrativnu psihoterapiju - ispričala je Mijatovićeva u pomenutoj emisiji.

Inače, Ksenija od 9. godine ima vitiligo, hronično oboljenje kože, pa je govorila i o ovoj temi, rekavši da trenutno radi i istraživanje o tome.

- Bolest depigmentacije kože za koju zvanična medicina nema lek ni danas, a ni odgovore na pitanja zašto i kako nastaje. Tokom svih ovih godina veliki broj ljudi, sa istim ili sličnim problemima, obratilo mi se za pomoć. Želeli su da prevaziđu svoje barijere i strahove, a ja sam se trudila da ih svojom pričom inspirišem. U meni su videli nekog čiji životni put ničim nije bio uzdrman, a to baš i nije bilo tako. Moj put do zvezda bio je dug. Ono najvažnije što sam shvatila kroz komunikaciju sa svim tim divnim ljudima je da svi nosimo neki bol duboko u sebi. Neko se lakše bori sa njim, neko teže… Ali, naposletku, svi želimo isto – da budemo voljeni i volimo, da imamo dobre međuljudske odnose i realizujemo sopstvene potencijale. Odavno već znam da ljude, osim svojim glasom, želim i mogu da inspirišem i svojim rečima - pričala je Ksenija.

Ksenija Mijatović
foto: Printscreen Instagram

Kurir / Kec na jedanaest / Preneo: Lazar Stanušić

Bonus video:

03:07

SPASAO SAM PRIJOVIĆKU ISPADANJA IZ ZVEZDA GRANDA! Miša Mijatović: Jednom kad se pojavila Popović je POBESNEO zbog jedne stvari!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track