BILA JE ŽENA FUDBALERA, A NAKON RAZVODA SVE OSTAVILA BIVŠEM! Udala se za moćnika, evo kako danas izgleda u 5. deceniji (FOTO)
Foto: Damir Dervišagić

BILA JE ŽENA FUDBALERA, A NAKON RAZVODA SVE OSTAVILA BIVŠEM! Udala se za moćnika, evo kako danas izgleda u 5. deceniji (FOTO)

Stars -

Kada je domaća javnost 2007. godine imala priliku da upozna mladu nadu modelinga, bila je očarana njenom lepotom. Ipak, Bojana Rajić u žižu interesovanja dospela je udajom za golmana Vladimira Stojkovića.

Bojana Rajić
foto: Printscreen

Gospođa Stojković postala je 2009. godine, a dve godine kasnije Vladimiru je podarila sina Lava. Iako su izgledali kao savršen par, njihov brak se već 2014. godine. Bojanin bivši suprug iznosio je brojne optužbe na njen račun, a manekenka i modna dizajnerka tada se odrekla celokupne imovine, o čemu je javnost sama i obavestila.

Nešto kasnije je uplovila u vezu sa kako su mediji pisali kućnim prijateljem Branislavom Đurđevićem za koga se i udala i rodila mu dete.

Povukla se iz medija te javnost jedino putam njenog Instagram naloga može da zaviri u njen privatan život.

Neretko objavljuje fotografije gde se može videti kako uživa u egzotičnim putovanjima, a sada je iznenadila slikom u binijaturnom bikiniju.

Bojana Rajić
foto: Printskrin/Instagram

Bojana je ovom prilikom pokazala besprekorno telo i bujno poprsje i to u 5. deceniji, a ako je sudeći po fotografiji, godine joj ne mogu ništa.

Bonus video:

06:27

STARS EP 302

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja