EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Saša Popović se PRVI PUT oglasio nakon nezgode i otkrio kada će se vratiti poslu: Hvala svima što brinu...
Foto: Nemanja Nikolić

EKSKLUZIVNO ZA KURIR: Saša Popović se PRVI PUT oglasio nakon nezgode i otkrio kada će se vratiti poslu: Hvala svima što brinu...

Stars -

Saša Popović nakon pada slomio je nogu i završio u bolnici za ortopediju na Banjici. Tamo je uslikan u kolicima, a gips mu je stavljen do kolena.

Saša Popović, Suzana Jovanović
foto: Nemanja Nikolić

Njegova supruga Suzana Jovanović je sve vreme bila sa njim, a produkcija Granda se zvaničnim saopštenjem oglasila i otkrila detalje nezgode.

- Saša Popović doživeo je nezgodu kada je padom na stepenik polomio nogu. Pružena mu je adekvatna pomoć na Institutu na ortopediju "Banjica" i stavljena mu je longeta. Oseća se dobro i sada je kod kuće. Hvala svima na ukazanoj brizi.

Domaća javnost se zabrinula za čelnika Granda, te su se svi pitali kako je Popović i kada se vraća obavezama i poslu.

Saša Popović, Ana Sević
foto: Printscreen

Saša se ekskluzivno za Kurir prvi put nakon nemilog događaja oglasio i otkrio kako se oseća i šta se dešava na poslovnom planu.

- Hvala svima koji brinu i pitaju, već danas se vraćam redovnim obavezama, imamo snimanje Zvezda Granda - izjavio je Popović.

Bonus video:

04:06

SAŠA POPOVIĆ OTRKIO TAJNU USPEHA GRANDA: Znao sam da će BAŠ ONE privući gledaoce! Dragani uputio zamerku: ŠTO STE ME DOVELI?!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track