OSMO ČUDO: Mia prošetala po Kineskom zidu
Foto: Tip

OSMO ČUDO: Mia prošetala po Kineskom zidu

Stars -
Bila sam u Kini i baš sam se vratila pre par dana. Međutim, dve nedelje je jako malo za Peking koji ima 22 miliona stanovnika i gde sam ja htela da vidim apsolutno sve, rekla je Mia.

Popularna pevačica Mia Borisavljević nastupila je u prepunom Klubu ˝Viva˝ u Tuzli. Nastup je započela pesmom ˝Kako da ne˝, a nizali su se i njeni neizbežni hitovi, poput numera ˝Ja bi se s tobom topila˝, ˝Ženskaroš˝...Mia kaže da ne voli da priča o svom privatnom život, zbog čega nije interesantna za medije.

"Pa to upravo baš i jeste dobro, ali loše. Loše je možda što sama sama sebi zatvorila vrata u nekim štampanim, ali elektronskim medijima. Tu je jako bitno da pričate o svom privatnom životu, odnosno udala sam se, razvela sam se, ponovo sam sama. Tako da sam sebi automatski uskratila taj jedan deo medija. S druge strane, jako je dobro jer ne dajete sve na dlanu, i ne možete da budete dosadni. Ja to ništa ne radim namenski. Jednostavno kada me neko pita o mom privatnom životu, meni je jako neprijatno da pirčam o tome. To je jedini razlog zbog čega i ne pričam o pomenutom", reklaje MIa.MIa je dodala da se upravo vratila iz Kine , gde bila kod sestre.

" Imala sam priliku, ali se i nisam baš odmorila. Bila sam u Kini i baš sam se vratila pre par dana. Međutim, dve nedelje je jako malo za Peking koji ima 22 miliona stanovnika i gde sam ja htela da vidim apsolutno sve. Bila sam i na Kineksom zidu, ali i obližnjem moru. U ostalom, meni tamo živi sestra i mali sestrić, tako da sam željela da provdem što više vremena i sa njima. Iskreno, sada kada sam se vratila, mogu ti reći da se jako teško prilagođavam", prenosi sajt tip.ba.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track