EVO KO JE ŽENA ADEMA LJAJIĆA KOJI JE NAPRAVIO SKANDAL U HOTELU: Venčali se u strogoj tajnosti, razvedena je i majka dve devojčice
Foto: Instagram

EVO KO JE ŽENA ADEMA LJAJIĆA KOJI JE NAPRAVIO SKANDAL U HOTELU: Venčali se u strogoj tajnosti, razvedena je i majka dve devojčice

Stars -

Fudbaler Adem Ljajić našao se u centru skandala kada je u danas, u ranim jutarnjim časovima, napao recepcionera, uhvatio za kragnu i pretio batinama.

Adem Ljajić
foto: Printskrin/Instagram

Inače, Adem stao je na ludi kamen 2022. godine nakon dugogodišnje veze sa nastavnicom likovnog iz Novog Pazara Zubejdom Dazdarević.

Ljajić i Zubejda tada nisu obavestili javnost o srećnim vestima, a slavlje je bilo intimno u krugu najbližih, pa je vest o njihovom venčanju iznenadila sve fanove.

Kako su ranije pisali domaći mediji, Adem i Zubejda poznaju se još iz školskih dana, ranije su se družili, ali ništa ozbiljnije nije bilo među njima. Kasnije, kada je Adem raskinuo sa manekenkom, ušao je u vezu sa lepom Zubejdom.

Umetnica iz Novog Pazara je, inače, razvedena, i majka je dve devojčice.

Adem napravio haos u hotelu

Kako se navodi, Adem Ljajić (33) je sa još jednim NN licem ušao u hotel u vidno alkoholisanom stanju, hteli su da uđu u bar ali im je recepcioner rekao da isti ne radi nakon čega je Adem ušao u šank, vređao ga i pretio i uhvatio za revere, dok je NN lice takođe vređalo i pretilo.

Adem Ljajić
foto: Dado Đilas Kurir

Vređao i pretio policiji

Prilikom obavljanja razgovora sa Ademom Ljajićem isti je odbio da da ličnu kartu na uvid, vređao je i pretio policijskim službenicima, iz kog razloga je doveden u PS.

Za vreme dovođenja pretio je patroli da ih je video i da će ga zapamtiti a po dolasku u PS pretio je rečima "Sve ću vas pobiti kao paščad".

Isti je smešten u hotel sa igračima i rukovodstvom FK Novi Pazar, a PS Novi Beograd ima uspostavljen skraćeni pozornički rejon, u vezi obezbeđenja objekta smeštaja ekipe.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

05:48

STARS EP 305

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track