SUKOB SVEŠTENIKA I PEVAČICE SE NASTAVLJA: Javno joj se obratio i poručio bez dlake na jeziku" Draga Severina, nosiš isti krst..."
Foto: TikTok/dontomolukac, Damir Dervišagić

SUKOB SVEŠTENIKA I PEVAČICE SE NASTAVLJA: Javno joj se obratio i poručio bez dlake na jeziku" Draga Severina, nosiš isti krst..."

Stars -

Pevačica Severina Vučković se 2004. godine našla u centru regionalnog skandala, kada je do javnost isplivao njen intimni snimak sa jahte. Nedavno se, govoreći o svojim tridesetim, ponovo osvrnula na snimak, a potom je ponovo istupila u javnost, u ime borbe za žensku ravnopravnost, osnažujući prava i slobode žena.

Severina, Severina Vučković
foto: ATAImages

Tomislav Lukač, mladi sveštenik pri crkvi Svete Mati Slobode na Jarunu, svakodnevno provodi vreme kao vaspitač mladih. Poznat je celoj Hrvatskoj kao sveštenik sa TikToka, a njegovi snimci broje gotovo milion "lajkova".

Tomislav je u poslednjim beleškama na pomenutoj mreži imao kritiku na Severinine stavove, posebno se osvrnuvši na temu pobačaja, pa ju je javno prozvao.

Severina
foto: Kurir televizija

Severina mu je na Instagramu odmah odgovorila, a on se ponovo oglasio na svom Tik Tok nalogu.

- Dragi moji pratioci, zaista mi nije cilj da se spuštam na neki nivo i debatujem i verujem da ova stvar neće izaći u medije, ali mi je zaista na srcu zbog vas da saznate istinu o tome šta je Severina uradila sa mojim video snimkom. Moj video je podelilo 197 ljudi. Među njima, jedan muškarac je postavio video na svoju priču i na svojoj priči napisao pogrdne reči prema Severini. A šta je uradila kraljica? Pa je uzela tu njegovu priču, isekla mu ime i prezime da se ne vidi i objavila je kao da je moja priča i kao da sam je usput uvredio. Zaista mi je tužno kako neko ko je toliko poznat i ima 1,4 miliona pratilaca može da se spusti na takav nivo da upotrebi laž za debatu o običnom svešteniku. Ali opet, razumem. Jer kada ne posedujete istinu, već laž, onda ta laž mora biti dovoljno glasna i nametnuta da naivni ljudi poveruju da je to istina. I podsećam te, draga Severina, koja je potvrđena u parohiji u kojoj sada radim, da nosiš isti krst na koncertima zbog kojih mi se rugaš u svojoj priči. I zaista ne očekujem da se javno izvinite. Iako bi to bilo ne samo hrišćansko, već i ljudsko - rekao je on u snimku.

Kurir.rs/Blic

Bonus video:

00:07

Severina na nastupu Indire Radic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track