TRAVELLANDOVE SPECIJALNE PONUDE ZA SAVRŠEN ODMOR U JUNU: Malta, Kipar, Azurna obala
Foto: Promo

TRAVELLANDOVE SPECIJALNE PONUDE ZA SAVRŠEN ODMOR U JUNU: Malta, Kipar, Azurna obala

Stars -

Uživanje u idealnom odmoru u junu nikada nije bilo lakše uz specijalne ponude koje vam donosi agencija “Travelland”. Otkrijte čarobne destinacije poput Malte, Kipra i Azurne obale uz ekskluzivne aranžmane koji će pretvoriti vaš odmor u nezaboravno iskustvo.

Travelland
foto: Promo

Bilo da žudite za istraživanjem bogate kulturne baštine Malte, očaravajućih plaža Kipra ili glamura Azurne obale, pruža vam se prilika da se prepustite uživanju u najboljem što Mediteran može ponuditi.

Kada kažemo HIT ponude pre svega mislimo na one aranžmane koji se nalaze u ponudi turističke agencije “Travelland”. Aktuelne su specijalne snižene cene za prelepe destinacije okupane suncem. Već od 15. juna možete uživati na ostrvu Malta, pravom biseru Sredozemlja. Jun na Malti donosi blagu klimu koja je savršena za istraživanje njenih brojnih arheoloških nalazišta, impresivnih građevina i živopisnih ribarskih sela. Posetite glavni grad Valletta, koji je pod zaštitom UNESCO-a, istražite mistične neolitske hramove ili se opustite na prelepim plažama poput Golden Bay ili Mellieha Bay. Aranžman na 7 noćenja u junu može vas koštati najmanje 427 evra sa smeštajem u nekom od sjajnih hotela iz ponude agencije.

Travelland
foto: Promo

Magično ostrvo KIPAR poseti četiri miliona turista godišnje. Ova destinacija zaista nudi za svakoga po nešto: prelepe peščane plaže duž obale, živahne gradove sa bogatom kulturnom baštinom, idilična planinska sela i ukusnu lokalnu kuhinju. Tokom juna, Kipar odiše toplinom sunca i blagom mediteranskom klimom, čineći ga savršenim mestom za istraživanje antičkih ruševina, posetu slikovitim manastirima ili jednostavno uživanje u opuštajućem vremenu na obali.

Izaberite neki od raspoloživih hotela iz ponude i već od 19.06. uživajte na sunćanim plažama Kipra.

Travelland
foto: Promo

Kao sinonim za luksuz i glamur, Azurna obala privlači posetioce iz celog sveta svojom elegantnom lepotom i šarmom. Ovo čarobno područje južne Francuske, poznato po beskrajnim plažama, kristalno čistom Mediteranu i slikovitim obalnim gradovima poput Nice, Cannes-a i Monaco-a, očarava svojom raskošnom scenom. U junu, Azurna obala procveta u punom sjaju, sa blagim vremenom koje poziva na sunčanje na prelepim plažama, istraživanje šarenih tržnica i uživanje u izuzetnoj kulturnoj i gastronomskoj ponudi. Ovo je mesto gde se svet susreće sa stilom, gde svaka ulica odiše elegancijom, a svaki zalazak sunca pruža nezaboravan prizor. Doživite neponovljivi sjaj Azurne obale i ponesite sa sobom uspomene koje će trajati celog života. Specijalne ponude agencije “Travelland” i organizovani aranžmani na raspolaganju su od 15.06.2024. Najniža cena paket aranžmana za jun je 620 evra.

Isplanirajte svoje putovanje već danas i osigurajte sebi savršen početak leta!

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track