CEO ŽIVOT ČEKA MUŠKARCA KAO ŠTO JE HARIS, SADA NAPRAVILA HAOS NA AUDICIJI ZG: Sa vagom došla na binu i javno se obratila Popoviću
Foto: Nemanja Nikolic, Nenad Kostic

ŠOK NA AUDICIJI ZA ZVEZDE GRANDA

CEO ŽIVOT ČEKA MUŠKARCA KAO ŠTO JE HARIS, SADA NAPRAVILA HAOS NA AUDICIJI ZG: Sa vagom došla na binu i javno se obratila Popoviću

Stars -

Nataša Alimpić pojavila se na audiciji "Zvezde Granda" kako bi se oprobala u novoj sezoni poznatog takmičenja.

Nataša Alimpić
foto: Printscreen YT

Nedavno je bila u žiži javnosti kada je prokomentarisala Harisa Džinovića, njegov lik i delo ali i njega kao muškarca, a tom prilikom je i otkrila da je to ideal svake žene.

Alimpićeva se pre nekoliko godina prijavila na audiciju pomenutog takmičenja kada je imala nekoliko kilograma viška kao i par takmičara koji su bili sa njom što je čelnik Granda, Saša Popović i komentarisao.

Našalio se i rekao da mu je krivo što nema vagu pored sebe i sve ih redom izmeri, te je Nataša ovoga puta rešila da sama kupi vagu za ovu specijalnu priliku i pokaže Popoviću da su njegove reči imale uticaj na nju.

03:38

Natasa Alimpić donela vagu na audiciju Zvezde Granda

- Dobar dan, bila sam na audiciji pre 3 godine u Novom Sadu i smršala sam 15 kilograma zbog vas. Donela sam vagu da vam poklonim da imate za ostale takmičare, pošto sam shvatila da je za šou biznis jako bitan ceo paket - rekla je Nataša, a Popović je dobacio:

Saša Popović, Nataša Alimpić
foto: Kurir

- Ima li baterije? Hajde da se izmeriš.

Keba je izašao na sceni i izmerio pevačicu javno nakon čega je otpevala pesmu.

Saša Popović, Nataša Alimpić
foto: Kurir

Nataša je nedavno na Saboru narodne muzike osvojila 4. mesto sa pesmom "Kad te život srećom časti". Na istom tradicionalnom događaju priznanja „Nacionalni estradno-muzički umetnik Srbije” dodeljena su Snežani Babić i Dragani Mirković, koja je i najmlađa dobitnica ove nagrade.

Nataša Alimpić
foto: Nemanja Nikolić

Podsetimo, Nataša je u Kurirovom potkastu "Nije sve tako crno", autora i novinarke Jovane Matić Đokić, pričala prvi put o svom teškom odrastanju, ali i teški počecima na nastupima.

- Deca koja su išla u školu sa mnom živela su lagodniji život i nisu razumeli moju situaciju i život. Bili su dobro obučeni, putovali su, nosili nove telefone, ja to nisam imala. Sa 18 godina sam prvi put otišla na more koje sam sama sebi platila - ispričala je pevačica kroz suze.

Nataša Alimpić
foto: Kurir

- Kada sam se odselila živela sam u garaži. To je garaža koja je adaptirana u jedan stambeni objekat. Sa 16 godina ne možete sebi priuštiti sjajne i luksuzne uslove. Delila sam kupatilo sa starijim gospodinom, ali nisam ga mnogo ni sretala jer sam radila i išla u školu, rekla je Nataša i otkrila šta joj je dalo snagu da se bori i ide sigurno ka svom cilju.

- Kada počnete da se bavite pevanjem, ne može odmah da se peva po privatnim veseljima nego mora da se prođe taj kafanski zanat. U kafanu dolaze razni ljudi, neko da se veseli, neko da sklopi posao, neko da peva, nego da 'gleda' muziku, neko da ispriča svoje probleme. Bilo je teško kada neko dođe na uho vam priča svoju životnu priču ili vam obećava da može da vas spasi odatle i pruži bolji život. Uvek sam se držala svog puta i bila sam svesna da to moram da prođem. Nekada sam i uplakana zaspala... Želela sam da nikada nisam kročila u kafanu i da sam sa svojim roditeljima sedela kod kuće i gledala filmove... Ali, kada se smirim, kažem sebi 'izdrži', ispričala je Nataša.

Bonus video:

28:09

Nije sve tako crno BEST OFF

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track