NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U SRBIJU! Nakon mesec dana hodočašća, pevač došao u Beograd: Oni se ne odvajaju od njega
Foto: Printscreen

vidno nasmejan

NIKOLA ROKVIĆ STIGAO U SRBIJU! Nakon mesec dana hodočašća, pevač došao u Beograd: Oni se ne odvajaju od njega

Stars -

Nikola Rokvić stigao je u Srbiju nakon mesec dana hodočašća, gde je pešačio od Beograda do Egine i na tom putu skupljao novac koji će dati u humanitarne svrhe.

Nikola Rokvić stigao je u Beograd vidno nasmejan, a od njega se nisu odvajala deca i supruga Bojana Barović.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen Instagram

Sakupio 31 milion dinara

Nikola je tokom puta za fondaciju "Porodica" koju je Rokvić osnovao sa suprugom Bojanom, uspeo da prikupi neverovatan 31 milion dinara, a sav novac biće doniran u humanitarne svrhe.

Nikola Rokvić
foto: Printscreen Instagram

- Dragi narode, pomaže Bog. Nadam ste da ste svi dobro, evo nas nadomak Atine, bože zdravlja sutra bi trebalo da stignemo u luku Pirej i onda trajektom do Egine, i od mesta gde ćemo se iskrcati do manastira ima 7 kilometara i do Atine 50km, sutra bi trebalo uz Božju pomoć da pređemo 57 kilometara. Hvala Vam na podršci, hvala Vam na molitvama, hvala Vam na ljubavi, na veri. Ostanite još uz nas mislima da dođemo do cilja. Moram da Vam kažem da so na današnji dan prikupili 31 milion dinara, idemo još danas i sutra, jako, ovaj put za dečiju radost - poručio je Rokvić pred sam kraj svog puta.

Podsetimo, najveća podrška tokom putovanja bila mu je porodica, a baš tako se zove i fondacija koju je osnovao sa suprugom, a koja će pomagati nezbrinutoj, bolesnoj i talentovanoj deci. Svaki dan njegovog hodočašća pomno je pratila i cela Srbija.

kurir.rs/blic

Bonus video:

02:49

NIKOLA ROKVIĆ NADOMAK CILJA! PRIDRUŽIO MU SE I POZNATI KOŠARKAŠ! Evo šta su rekli u uključenju UŽIVO na Kurir televiziju!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track