GEST ĐOKOVIĆA GA JE POSEBNO DIRNUO! Rokvić nakon hodočašća najavio novi poduhvat, otkrio gde je SPAVAO: Najteže mi je bilo...
Foto: Kurir televizija

OTVORIO DUŠU

GEST ĐOKOVIĆA GA JE POSEBNO DIRNUO! Rokvić nakon hodočašća najavio novi poduhvat, otkrio gde je SPAVAO: Najteže mi je bilo...

Stars -

Pevač Nikola Rokvić sleteo je danas u Beograd nakon mesec dana hodočašća, a sada je sumirao utiske, te najavio novi poduhvat.

- Hvala na dobrodošlici, Egina je prelepa, odmorio sam se porodicom, pa smo se malo i kupali. Veoma sam zadovoljan radostan, ovo je jedno veliko životno iskustvo. Najteže su mi bile stvari oko životinja i nekih predela gde sam bio sam samcijat, u šumama i njivama, gde sam išao mimo puta i taj dan kada sam ušao u Grčku, tada mi je bilo jako teško zbog promene klime, velika je vlažnost, na pola puta sa ostao bez snage i energije - rekao je Nikola, pa otkrio gde je spavao:

Nikola Rokvić
foto: Printscreen Instagram

- Bio sam sam tokom rute najveći deo, sa mnom su krenula i moja tri prijatelja, koja su bila u kamperu, gde sam ja i spavao, prvu noć nije stigao kamper, pa sam spavao u šatoru, a to nije tako dobro opcija, jer je bilo 4 stepena. Posle je bilo lakše, bila je i opcija da krenemo bez kampera, ali onda bi mnogo gubio energije da nađem smeštaj, naročito što sam poznata ličnost. Verovatno bi ljudi hteli da me ugoste i da popričamo i to bi mi oduzelo mnogo energije, Tokom rute sam bio isključivo sam, oni su me s vremena na vreme posetili da me pitaju da li mi treba hrana, voda, banana ili neka čokoladica i tada iskoriste trenutak da me uslikaju. Nas četvoro muškaraca je bilo u kamperu, nije bila nijedna nesuglasica - otkio je Nikola, pa priznao da bi ovakvo iskustvo sigurno ponovio:

- Ovo bih sigurno ponovio, ovo je tek početak, mislim da će biti još takvih akcija, to je jedna divna stvar, ovde celokupno biće učestvuje, a sve je obuhvaćeno humanim ciljem. Dosta mi ideja dolazi, verovatno će se javiti neka - rekao je Nikola, pa otkrio kako se osećao kada je stigao u Eginu i poklonio se Svetom Nektariju:

Nikola Rokvić
foto: Shutterstock, Damir Dervišagić

- Pomešana su osećanja, velika ljubav, radost, ponosi i zahvalnost. Naboji svih tih pomešanih osećanja, najbolje se ispoljavaju kroz suze, verujem da leče dušu - rekao je pevač, pa se osvrnuo i na Novaka i Jelenu Đoković, koji su mu pružili veliku podršku:

Jelena Đoković, Nikola Rokvić
foto: Nenad Kostic

- Oni su divna porodica i ljudi, koji poštuju prave vrednosti i velika mi je čast i zadovoljstvo što su podržali našu misiju - rekao je Nikola.

kurir.rs/blic

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track