Letnji odmor u junu: Last minute i specijalne ponude! Sa Travellandom u Španiju, Egipat, na Maltu i Kipar
Foto: Promo

Letnji odmor u junu: Last minute i specijalne ponude! Sa Travellandom u Španiju, Egipat, na Maltu i Kipar

Stars -

Spremite se za najpovoljnije ponude avionskih aranžmana i to za najtraženije letnje destinacije. Sa “Travellandom” vaša avantura počinje već u junu!

Travelland
foto: Promo

Bilo da sanjate o sunčanim plažama Španije, egzotičnim čarima Egipta, istorijskim znamenitostima Malte ili prelepim obalama Kipra, agencija “Travelland” je spremila specijalne ponude upravo za ove egzotične destinacije okupane suncem.

Slikovite plaže, šarmantna srednjovekovna sela, autentični katalonski specijaliteti i osvežavajuća sangrija – samo su neki od razloga zašto je Costa Brava idealna destinacija za letovanje. Ovo prelepo područje budi sva čula i ostavlja neizbrisiv trag u srcima svih koji ga posete. Od šuštanja talasa na zlatnim plažama do uskih, kamenih ulica ispunjenih mirisom mediteranskog bilja, svaki trenutak ovde donosi nova otkrića i nezaboravne doživljaje. Bez obzira da li se odlučite na boravak od 5, 7, 9, 10 ili 11 noćenja, letovanje na ovoj destinaciji definitivno kreira najlepše uspomene. Sada su dostupni avio aranžmana po takozvanim Last minite cenama za odmor u junu, te je savet da požuriti sa rezervacijama svojih mesta u nekom od hotela iz ponude agencije.

Travelland
foto: Promo

Turisti iz celog sveta dolaze da istraže drevne piramide, veličanstvene hramove i misterioznu Dolinu kraljeva. Pogađate, u pitanju je mistični Egipat. Pored kulturnih blaga, Egipat nudi i luksuzna letovališta sa kristalno čistim morem i bogatim podvodnim svetom, savršenim za ronjenje i snorkeling.

Letovanje u Egiptu već u junu ima svoje prednosti – to je period pre glavne turističke sezone, što znači manje gužve i povoljnije cene smeštaja. U toku su specijalne ponude paket aranžmana na 10 noćenja za Hurgadu koje svakako treba iskoristiti. Datumi avio polazaka su: 07, 09, 11. i 12. jun.

Travelland
foto: Promo

U takozvane HIT ponude ubraja se i ostrvo Malta jer su takođe aktuelne snižene cene paket aranžmana. Već od 15. juna možete uživati u svim čarima ove jedinstvene destinacije ukoliko se odlučite za boravak na 7 noćenja (sa najnižom cenim od 442 evra). Posetite glavni grad Valletta, koji je pod zaštitom UNESCO-a, istražite mistične neolitske hramove ili se opustite na prelepim plažama poput Golden Bay ili Mellieha Bay.

Travelland
foto: Promo

Sedam noćenja je dovoljno i za magično ostrvo KIPAR. Tokom juna, Kipar odiše toplinom sunca i blagom mediteranskom klimom, čineći ga savršenim mestom za nezaboravan letnji odmor. Ovaj rajska destinacija nudi savršen spoj istorije i prirodne lepote, gde možete istraživati fascinantne antičke ruševine, poput drevnih gradova Salamis i Kourion, koji pričaju priče iz davnina. Pored kulturnih i istorijskih znamenitosti, Kipar nudi i beskrajne mogućnosti za opuštanje na prelepim plažama sa zlatnim peskom i kristalno čistim morem na kojima možete uživate već od 19. juna. Agencija “Travelland” se pažljivo pobrinula da u svojoj ponudi ima isključivo hotele koji zadovoljavaju visoke standarde i zaslužuju pažnju putnika.

Svi zainteresovani za aranžmane mogu izvršiti rezervacije mesta na adresi Dobračina 43, u Beogradu. Poslovnica radi radnim danima od 09-20h, subotom od 09-16h, ali i nedeljom od 10-17h. Za najaktuelnije ponude i važne informacije, agenciju “Travelland” možete zapratiti i na društvenim mrežama Facebook i Instagram.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja