GUŠČJA DŽIGERICA, LOSOS I TARTUFI... Ovo je svadbeni meni na venčanju Dragane Kosjerine i stomatologa: Za goste samo NAJSKUPLJE
Voditeljka Dragana Kosjerina i njen izabranik stomatolom Bojan Perduv danas organizuju građansko venčanje u jednom elitnom hotelu u Beogradu.
Dragana Kosjerina juče se pred bogom Bojanu zaklela na večnu ljubav u crkvi Svetog Marka, a danas su svoju ljubav krunisali i pred porodicom i prijateljima u hotelu.
Svadbeni meni
Na meniju se nalazi:
Morner od zimskih crnih tartufa
Krompir "darphin"
Pršuta, lešnik, aioli od belog luka
Guščja džigerica
Karamelizovani lešnik, kajsija, celer, vafli
Langustin, "en feuille de brick"
Marakija, mus od avokada
Sporo kuvani losos
Kremasti praziluk, vermut, radič
Wagyu
"pierogi" od sporo kuvanih junećih rebara, "cremux" od rena, sos boedolaise
Svadbena torta
Udala se u venčanici od 10.000 evra
Inače, Dragana i Bojan su se juče venčali u crkvi Svetog Marka u Beogradu.
Kosjerina je zablistala u venčanici pripijenoj uz telo koja joj je stajala kao salivena. Gola leđa, gola ramena i ogromni šlep su učinila da ona izgleda besprekorno.Venčanica je rađena specijalno za nju, a voditeljka je izdvojila čitavih 10.000 evra da na ovaj dan izgleda savršeno. Kosjerina je imala i poseban zahtev, da venčanica bude jednostavna, a efektna.
kurir.rs/blic
Bonus video:
PREDSEDNIK VUČIĆ RAZGOVARAO SA ANTONIOM KOŠTOM: Zahvalnost na podršci evropskom putu Srbije, tema bilo i otvaranje Klastera 3