MC STOJAN SE NE SMIRUJE POSLE RASKIDA S ZORANOM Objavio novi snimak, provocira 22 godine mlađu bivšu, tek sad joj neće biti dobro
Foto: Damir Dervišagić, Nemanja Nikolić

MC STOJAN SE NE SMIRUJE POSLE RASKIDA S ZORANOM Objavio novi snimak, provocira 22 godine mlađu bivšu, tek sad joj neće biti dobro

Stars -

MC Stojan i Zorana Mićanović raskinuli su vezu, a kao glavni razlog raskida jeste to što je pevač proveo nekoliko dana na Kipru i to uglavnom u društvu devojaka.

On je na svom Instagramu delio fotografije i snimke sa devojakama, a zbog jednog videa ostao je bez 22 godine mlađe devojke.

Naime, on se snimao sa devojkama na plaži, a uz to je rekao:

"Ja ne znam ljudi šta se ovo dešava na Kipru. Zorana, izvini, kako je tako je. Nisam namerno", rekao je on, nakon čega je Mićanovićeva podelila taj stori i napisala da nisu više u vezi, što je potom potvrdila.

MC Stojan
foto: Printscreen

On joj se zatim obratio javno putem storija, te je naveo da mu nije jasno zbog čega mu se devojka naljutila.

"Ne znam zbog čega se ljutiš, ali okej. Bar se javi na telefon kad te zovem", dodao je folker.

I dok je Zorana otkazala sve nastupe zbog lošeg zdravstvenog stanja nakon raskida, Stojan ne prestaje da "provocira". On je sada nastavio da pecka bivšu, te se snimio uz njihov duet "Namerno".

Pevač je sve vreme pevao stihove i smejao se, a u opisu je kratko napisao: "Ma namerno mi radiš to ti mala nisi normalna", što su njegovi pratioci prokomentarisali to kao da želi da privuče njenu pažnju.

kurir.rs/blic/preneo I.L.

Bonus video:

00:48

MC Stojan zapevao Zorani Sikter na rođendanu

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track