"RETKO NOSIM GAĆE, SMETAJU MI" Zorica Marković zaprepastila javnost, iznela pikanterije: Ščepao me je na haubi, sve je SEVNULO!
Foto: Kurir Televizija

"RETKO NOSIM GAĆE, SMETAJU MI" Zorica Marković zaprepastila javnost, iznela pikanterije: Ščepao me je na haubi, sve je SEVNULO!

Stars -

Pevačica Zorica Marković iza sebe ima dva braka, a njen ljubavni život oduvek je bio veoma turbulentan.

Ona je tokom boravka u "Zadruzi" pričala o vezi sa svojim partnerom zvanim Džukela. Zorica je tada otkrila detalje njihovog odnosa, a cimerke iz rijalitija ostale su zatečene.

Zorica Marković
foto: Ata images

- Ja zevam, široka neka haljina i retko kad, kad je baš pretoplo i nije higijenski, ali kad sevaju šlicevi ja retko kad nosim gaće, smetaju mi. Imala sam tad gaće, ali u takvim haljinama volim. On mene kad je bacio, sve je sevnulo. Brus nisam imala, ali gaće jesam. On je skinuo odelo i majicu, uvek je elegantan i on u bazen. Plivamo mi, milina, meni lepo... Ma kakva kuća, kažem. "Ako je dao apartman, gotova sam". Ja sam mislila da je čovek preopterećen poslom, a ja 43 radna dana svadbi. Mislila sam što ranije nismo tako uživali? Nosili neke koktele, ja se k*rčim, hoću sladoled, a dobijem i sladoled. Bila sam okrenuta leđima, jedem sladoled, a kad me je ščepao kao ajkula, u šoku sam bila - govorila je Zorica.

- Je l' si se kopricala ili? - pitala je Žana.

Zorica Marković
foto: Printscreen

- Bila sam nepomična. Kunem se, nisam osetila da čovek ima te namere, pa nisam glupa. Počeo je da me ljubi, ja hoću da se udavim u vodi, koprcam se kao žaba, pa sam ga udarala i govorila da je lud i pijan, ali on nije bio grub. Odbila sam, a on mi je rekao: "Izvini". Nisam znala što mi nije rekao, a meni je prijalo, kako nije, nego sviram k**cu. Prvo poljubac je rešio sve, samo sam se pravila luda... Krenuli smo kući, on nije išao kod mene, nego na Vračar. Na Begaljičkom brdu, nema automobila... On izašao kao da otvori haubu, ja vidim nije ništa, ali izađem. On je spustio haubu, haljina se osušila i ja sam se naslonila i pitala ga da li je auto u redu. On je mene ščepao u naručje, stavio me i neću da slažem, ali 300 metara me je nosio uz begaljilko brdo u naručju. Ja sam mislila da je on lud, ali k***c, meni lepo i to mi prija. Imala sam oko 87 kila, nisam ja bila laka. On iz deša meni vadi prsten i kaže ovako "Zapamti ovaj trenutak i ovo mesto, želim samo da ti kažem da od ovog momenta si zauvek moja. Ti mene sad voziš kući, razmisli". Mene je on polomio na toj haubi, znači razvalio me je kao beba zvečku - nastavila je pevačica.

Kurir/Blic

Bonus video:

01:37

SANDRA AFRIKA PROKOMENTARISALA NOVI IZGLED DŽEHVE: Dala komentar koji će pevačica sigurno ceniti, a onda otkrila i odakle se znaju

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja