Poslušajte najbolju hrvatsku folk pevačicu

PR tekst

Poslušajte najbolju hrvatsku folk pevačicu

Stars -
Marina Godanj, hrvatska folk pevačica u stilu legendarne narodne muzike 80-ih na svom trećem albumu sa pesmom "Dođi da ti srce dam"

Marina Godanj profesionalno peva narodnu i folk muziku već devet godina u Hrvatskoj, objavila je već dva singla sa trećeg albuma, drugi album je uradila za Južni vetar, prvi za BiH tržište, ipak, najslušanije su joj pesme u Hrvatskoj. Ima 27 godina, počela je da peva narodnu muziku u vremenima dok je to bilo još tabu i zabranjeno i nailazila je na mnoge kritike okoline i poznanika. Nastupala je u celoj Hrvatskoj i u dijaspori, ali najviše je narodnu muziku pevala Hrvatima.Upravo je zato narodna muzika prestala da bude veliki tabu u Hrvatskoj pošto je o Marini Godanj reportažu snimila i tada najpopularnija emisija Latinica na HRT-u 2006. u temi o narodnjacima i folku.Reportaža je pored aktualnih političkih tema bila najgledanija. Premda zna da peva i zabavnu i stranu muziku izbrala je narodnu jer to je njena velika ljubav.

Preslušajte njen novi singl „Dođi da ti srce dam“ koju je napisao i poklonio joj srpski kompozitor Mladen Nikolić koji je radio pesme za Lepu Lukić, Biljanu Jevtić, Angela Dimova ...

http://www.youtube.com/watch?v=_pBuaWh9uVk

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track