Cetinski: Dalje od Severine da ne budemo sledeći

Pu, pu

Cetinski: Dalje od Severine da ne budemo sledeći

Stars -
Sad moramo svi da bežimo od Severine, da ne budem sledeći - šalio se Toni, kome očigledno prija život sa partnerkom

ZAGREB - Toni Cetinski komentarisao je rastanak Severine i Milana Popovića, a po onome što je rekao da se zaključiti da je veoma sujeveran.- Sad moramo svi da bežimo od Severine, da ne budem sledeći - šalio se Toni, kome očigledno prija život sa partnerkom. Bio je raspoložen u emisiji to "opravdao" time što je ranoranilac: "I svoju ćerku sam napravio ujutro", hrabro je priznao Cetinski.

Dodaje da gleda turske serije i da je veliki fan Sulejmana Veličanstvenog.- Zakačio sam se na istoriju, na nekakve činjenice i na 100 žena u haremu. Tamo se spominje pohod na Beograd, pohod na Sisak. Tu sam zapeo, to sam hteo da vidim i onda sam se zakačio - tvrdi muzičar.

On se zatim okrenuo i sećanjima na Tošeta Proeskog.- Ja stvarno osetim da je Toše sa mnom u nekim trenucima, posebno na koncertima. Znam da to zvuči kao kliše, ali on je stvarno stalno s nama. Fali mi njegov fizički dodir, osmeh, prijateljski zagrljaj - rekao je Tony Cetinski gostujući u emisiji "Doručak" na Totalnom FM radiju povodom pete godišnjice tragične smrti Tošeta Proeskog.

http://www.youtube.com/watch?v=R5hD07rIZgI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track