Suzana: Brunclikova i ja smo prve ugradile silikone

Dobro se drži

Suzana: Brunclikova i ja smo prve ugradile silikone

Stars -
Kad sam videla Zoričine bujne grudi, na njen nagovor sam i ja davne ‘84. u Minhenu povećala poprsje, otkriva Suzana Mančić

Dobar rad.Suzana Mančić kao mlada patila je za velikim grudima, pa je u brushaltere ubacivala vatice, uloške, sunđerčiće, najlon čarape... A onda je 1984. godine na Zorici Brunclik primetila bujno poprsje. Oduševila se. I odmah na njenu preporuku zapucala u Minhen, gde je ugradila silikone. Tada je imala 28 godina. Danas sa 56 njene grudi su i dalje pune i čvrste.- Od naših pevačica Zorica je prva imala silikone. Bile smo zajedno na turneji, skupila sam hrabrost i ispitivala sam je gde je uradila, kako, da li je bolelo, koliko košta... Ona mi je sve objasnila i uspela je da me ubedi da i ja posetim hirurga. Dala mi je kontakt, uputstva i već sutradan sela sam u svoj žuti „golf“ i otišla na kliniku u Nemačku. Uradila sam preglede, a onda i operaciju. Zarađeni honorar dala sam za sise! Kad su mi skinuli zavoje i kad sam videla svoje glomazne, podignute i čvrste grudi, naglas sam rekla: „Zorice, hvala ti!“ - otkriva Mančićka za Kurir.Suzana je, inače, preksinoć promovisala svoju autobiografiju „Neukrotivo srce“, u kojoj je iznela mnoge zanimljive detalje iz života, pa i priču o silikonima. Opisala je situaciju kada je, dvadeset godina nakon ugradnje silikona, otišla na kontrolu u jednu kliniku u Beogradu: „Doktor me pogledao ultrazvukom i uskliknuo: ‘Al’ ga je opravio Nemac, svaka čast! ‘„Nikada nije bilo potrebe da radi remont silikona. Odlično se drže.

Simeon Ocomokos
Simeon Ocomokos

Iskoristila sam Simeona da plati promociju!Iako su Suzana i njen dragi Simeon Ocomokos raskinuli pre tri meseca, on je došao na promociju njene knjige.- Strašno me je iznervirao, dva meseca se nismo videli i sad tu nešto glumi. Pa on je sve ovo platio (smeh)! Dozvolila sam Simeonu samo da plati promociju, a da li će pasti pomirenje, videćemo kako se pokaže - rekla je Suzana.

Saša Popović
Saša Popović

Saša Popović se pali na moje grudi!Davnih osamdesetih Suzana je s Nadom Topčagić, njenim tek venčanim suprugom Zlajom i Slatkim grehom bila na turneji u Crnoj Gori. Jednom su igrali masnih fota na plaži. Zlaja je predložio da ženske skinu majice i pokažu grudi.- Razgolitila se Nada, ali kad sam ja pokazala svoje poprsje, Saša Popović je zinuo i zanemeo. I dan-danas kad me sretne, kaže mi da imam najlepše grudi - otkrila nam je Suzana.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja