Najnovije vesti

PREBOLEO SEVERINU: Milan Popović u vezi s Marijom Karan!

PREBOLEO SEVERINU: Milan Popović u vezi s Marijom Karan!

Stars
Popović već mesec dana u ljubavi s Karanovom, a svoju romansu pokušavaju da sakriju od javnosti

Seve pala u zaborav.
Milan Popović je već mesec dana u vezi s glumicom Marijom Karan, saznaje Kurir! Njih dvoje su se upoznali krajem prošle godine, a pri drugom susretu, za srpsku Novu godinu, koju su proslavili u beogradskom restoranu „Sokače“, bili su veoma prisni i još tada shvatili da su zanimljivi jedno drugom. Međutim, Severina je u to vreme bila u porodilištu u Splitu, pa Popović nije Mariju posmatrao „tim očima“. Ali kad je nedavno raskinuo s pevačicom, ponovo se našao s Marijom u istom društvu... Mic po mic, i ljubav se rodila.

- Njih dvoje imaju više zajedničkih prijatelja, a jedan od njih je i glumac Mima Karadžić, s kojim su bili u društvu kad su se upoznali. Zasad im super ide. Milanu je Marija veliki oslonac u ovim trenucima jer prolazi kroz period razlaza sa Severinom - kaže naš odlično obavešteni izvor blizak ovom paru.

Inače, Milan i Marija su odlučili da zasad vezu kriju, a razloga za to ima više. Jedan od njih je i to što je Popoviću preko glave medijskog eksponiranja pa želi da se povuče iz javnog života. Marija se, naravno, složila sa svim. Nekoliko puta smo pokušali da dobijemo Popovića i Karanovu, ali nijedno od njih nije odgovaralo na naše pozive i poruke.

Marija Karan možda voli Feng Šui
Marija Karan možda voli Feng Šui
 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...