Egipćani se lože na Staniju

Egipćani se lože na Staniju

Stars -
Egipatska turistička agencija angažovala srpsku starletu kao promotivno lice za jedan sajam turizma u Americi

Promoviše Crveno more!Stanija Dobrojević zaludela je Egipćane. Starleta ih je toliko opčinila da su je angažovali kao promoterku turizma u Egiptu. Ona će na jednom od sajmova turizma koji se održavaju u Americi predstaviti atraktivne destinacije za odmor. Da bi znala o čemu će govoriti, Stanija je prošle nedelje posetila Kairo, a potom će boraviti u Šarm el Šeiku.

- Oduševila sam se ponudom! Egipat je zaista jedno od najlepših mesta na svetu i sa zadovoljstvom ću promovisati tu zemlju, kaže Stanija.

Kompleks „Interkontinental Sitystars Kairo" ostavio je Dobrojevićevu bez daha, a srpska lepotica se nakon kratkog predaha u luksuznom apartmanu, bacila na kupovinu u velelepnom šoping centru koji se nalazi u sklopu pomenutog kompleksa.

- Istina je da sam bila malo uplašena zbog svih priča koje sam pratila u medijima, ali sada mi nije jasno koja je svrha takve kampanje kada je sve u savršenom redu. U Kairu ostajem nekoliko dana, a zatim idem put Šarm el Šeika. I u najlepšem letovalištu Crvenog mora, starleta će uživati u luksuzu.

Staniju i njenu porodicu u Šarmu će dočekati luksuzan smeštaj u hotelu Savoj, inače omiljenom letovalištu srpskih džetsetera.

- Dobila sam slike hotela i ostala bez teksta. Čak su na slici ispisali moje ime laticama! Iskreno, obišla sam skoro ceo svet i verovala da postoji luksuz i u Egiptu, ali toliku raskoš nisam očekivala, kaže starleta oduševljena novim agažmanom.(D. K.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track