Srpski kreatori oblače mladence

Srpski kreatori oblače mladence

Stars -
Verica Rakočević, Suzana Perić i Zvonko Marković na Belgrejd veding šouu predstaviće kolekcije rađene specijalno za ovu manifestaciju

Da venčanje bude kao iz snova.Tri renomirana srpska kreatora predstaviće svoje kreacije za mladence 30. novembra uveče u hotelu „Metropol palas“, na svečanom otvaranju velikog modnog događaja „Veding šou“.U timu koji za 1. i 2. decembar, kada se održava ova dvodnevna manifestacija, sprema pravu poslasticu za buduće mlade i mladoženje naći će se Verica Rakočević, Suzana Perić i Zvonko Marković. Oni će na mini-revijama pokazati svoje originalne kreacije zrađene specijalno za ovu priliku. „Belgrejd veding šou“ održava se pod pokroviteljstvom Kurira i časopisa Reci da, a ulaz će biti besplatan.(M. K. V.)

Venčajte se besplatno uz naš listSvi koji žele da dožive venčanje u duhu Las Vegasa mogu da pošalju svoje podatke na adresu promo“kurir-info.rs. Kurir će najsrećnijima obezbediti besplatno venčanje, a potrebno je da napišete ime i prezime, broj lične karte, ali i ime i prezime partnera, kao i kontakt telefon. Konkurs traje do 27. novembra.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track