Zdravko Čolić đetićima peva za Novu godinu

Estradna elita na Crnogorskom primorju

Zdravko Čolić đetićima peva za Novu godinu

Stars -
U metropoli crnogorskog turizma - u Budvi, u novogodišnjoj noći nastupaće najpopularniji pevač na prostoru nekadašnju Jugoslavije

PODGORICA - Crnogorsko primorje i za doček Nove 2013. godine biće stecište najvećih estradnih zvezda iz regiona, što bi, kako smatraju u Turističkoj organizaciji te države, trebalo da bude garant dobrog provoda.Crnogorski hotelijeri saopštili su da će cene dočeka i smeštaja biti na nivou prošlogodišnjih.U metropoli crnogorskog turizma - u Budvi, u novogodišnjoj noći nastupaće najpopularniji pevač na prostoru nekadašnju Jugoslavije Zdravko Čolić, dok je za 1. januar najavljen koncert Parnog valjka.

Veselo će biti u obližnjim Bečićima, gde će gosti u najpoznatijem crnogorskom hotelu Splendid najluđu noć moći da dočekaju uz pesme Hari Mata Harija i Jelene Rozge.

U petrovačkom hotelu Palas glavne muzičke zvezde biće Halid Bešlih i Neda Ukraden, a pored njih za dobar provod pobrinuće se i grupa Novi fosili.

U najpoznatijoj crnogorskoj diskoteci Maksimus u Kotoru u novogodišnjoj noći nastupaće Dženan Lončarević, a za 1. januar najavljen je nastup Severine.

I hoteli na severu Crne Gore organizovaće doček Nove godine. Za vruću atmosferu na Žabljaku biće zaduženi Jadranka Bajraktarević, Bane Mojsilović, Milica Todorović i Milan Dinčić. Veselo će biti i u Kolašinu, gde će u hotelu "Bjanka" nastupati Miroslav Ilić i Danijel Alibabić.

Četiri dana boravka u Splendidu, uz gala večeru 31. decembra, košta 360 evra po osobi. Ova cena podrazumeva i jedno dodatno noćenje gratis.

Cena trodnevnog novogodišnjeg aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu Palas u Petrovcu iznosi 350 evra po osobi.

Poznati žabljački hotel Planinka nudi tri noćenje i tri svečane večere uz muzički program za cenu od 190 evra po osobi, dok se aranžmani u hotelu Polar star kreću od 300 do 350 evra po osobi.Cena trodnevnog aranžmana, na bazi punog pansiona, u hotelu Bjanka u Kolašinu košta 459 evra po osobi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track