Nataša Bekvalac prekrila Dačinu tetovažu

Nataša Bekvalac prekrila Dačinu tetovažu

Stars -
Bekvalčeva stavila plavu mašnu na desnu ruku preko istetoviranog slova D, a gosti „Kolektiva“ mogli su da vide i njen donji veš

Posebna!Nataša Bekvalac je pre dve večeri nastupila u popularnom beogradskom klubu „Kolektiv“, a brojna publika je imala prilike da vidi Natinu novu tetovažu, ali i njen donji veš.Iako su mnogi u prvom trenutku pomislili da je pevačica ukrasila telo pravim tatuom, istina je ipak drugačija. Nataša je na desnoj ruci imala privremenu plavu mašnu, koju je postavila preko istetoviranog slova D, koje je posvećeno njenom bivšem suprugu Danilu Ikodinoviću, nekadašnjem vaterpolisti.Te večeri mnogima se dopao tatu, a muškom delu publike još više se svidela neobična kreacija njene sestre Kristine Bekvalac, posebno suknja asimetričnog kroja, ispod koje su se nazirale bele gaćice. To Nataši očigledno nije smetalo, a priredila je sjajnu atmosferu. Inače, kompozitor i aranžer Damir Handanović je uz Natine hitove proslavio rođendan, a feštu su mu uveličali Marina Tucaković, Marko Kon, Nikola Burovac, Milena Vučić i Danijel Pavlović.

Vlada Vuksanović došao na kraju!Maneken Vladimir Vuksanović, dečko Nataše Bekvalac, došao je kad je njen nastup već bio pri kraju. Odmah je naručio piće i opustio se uz njene pesme.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track