PTIČICA: Jadranka pokazala cicamacu

Novo otkriće

PTIČICA: Jadranka pokazala cicamacu

Stars -
Barjaktarovićeva na snimanju novogodišnjeg „Granda“ otkrila da ispod haljine ne nosi veš

Ribica.Jadranka Barjaktarović je preksinoć na snimanju novogodišnjeg „Grand šoua“ pokazala cicamacu!Zgodna Crnogorka je u pauzi između setova sela da odmori noge, a kad ih je u jednom momentu digla uvis sevnulo je razgaćeno međunožje.Čim je videla šta je uradila, pevačica je ukrstila stopala i privukla ih obnaženoj zadnjici kako bi pokušala da sakrije, da se više ne vidi, ono što joj je izvirilo ispod haljine. Ali bilo je kasno.Naš foto-reporter ju je na vreme uslikao. I na opšte oduševljenje muškog dela čitalaca, premijerno vam predstavljamo Jadrankino novogodišnje izdanje koje sigurno nećete videti na malim ekranima.

Ivana drži Pepijevu bananuKo se voli, taj se hrani! Ivana je, izgleda, bukvalno shvatila onu narodnu da ljubav ide preko stomaka. Rešila je da ne ispušta iz ruku Pepijevu bananu. Kako ove godine, tako i dogodine, nadamo se!

Milica Pavlović i Mira Mirković
Milica Pavlović i Mira Mirković

Jelena Kostov
Jelena Kostov

Sve „Grandove“ gaćiceNeke od zvezda „Granda“ su ponosno pokazale da nose gaćice! Milici Pavlović, Jeleni Kostov, Mirjani Mirković, ali i Mirjani Aleksić sevalo je ispod haljine dok su oko njih sevali blicevi. Rada Manojlović je u izazovnoj haljini sve vreme nastojala da prikrije donji veš, ali joj se on ipak provideo ispod bele čipke.

Kako guta Jelena GerbecJelena Gerbec je sama svoj majstor. Ona najviše voli da proguta bananu iz svoje ruke.I to onako s nogu... Ma, da. Tako je i najbolje. Prijatno!

I Dajana bez veša!Supruga Žike Jakšića nosila je elegantnu dugu crnu haljinu, koju je za nju kreirala Melina Džinović.Ova toaleta predviđena je da se nosi bez donjeg rublja, što je Dajana i ispoštovala.Ipak, haljina je duga, pa se njeno međunožje nije ukazalo pred objektivima brojnih fotografa.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track