OPET ZAJEDNO: Severina i Milan mire se na Božić!

Veliko pomirenje

OPET ZAJEDNO: Severina i Milan mire se na Božić!

Stars -
Popović u ponedeljak odleteo privatnim avionom za Split kako bi u utorak sa Seve i sinom Aleksandrom proveo katolički praznik

Srećna porodica!Milan Popović odleteo je u ponedeljak privatnim avionom za Split da bi bio sa sinom Aleksandrom i Severinom jer, kako Kurir saznaje, nije želeo da propusti prvi Božić sa svojim naslednikom. To je ujedno i veliko pomirenje sa Seve, nakon burnog raskida u avgustu.- Severina je iz Zagreba otišla u Split da proslavi Božić s majkom i porodicom i o tome je obavestila Milana. Rekla mu je da, ukoliko želi, može da dođe i vidi sina za najveći praznik. Milan je to jedva dočekao i zaputio se svojim avionom u Split kako bi bio s njima, ali i kako bi dodatno omekšao Severinu u nadi da će ponovo biti zajedno - kaže dobro obavešten izvor Kurira.

Kako dalje saznajemo, Severina još nije oprostila Milanu, ali na dobrom je putu da to učini. Upućeni u dešavanja na relaciji Popović-Vučković tvrde da je Seve popustila i da je samo pitanje trenutka kad će Milanu dati novu šansu.Pozvali smo Tomislava Petrovića, pevačicinog menadžera, ali on nam se nije javio.Z. R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track