Bugarka obrađuje Lukasa

Samo se ti opusti

Bugarka obrađuje Lukasa

Stars -
Atraktivna pevačica Kali objaviće Acin hit „Daleko si“, koji je snimio sa Ivanom Selakov i koji na Jutjubu ima više od 26 miliona pregleda

Trgovina.Uskoro će veliki hit „Daleko si“, koji izvode Aca Lukas i Ivana Selakov, biti prepevan na bugarski jezik. Pesmu koja je na Jutjubu u protekloj godini imala više od 26 miliona pregleda snimiće atraktivna pevačica Kali.- Stavila sam potpis na ugovor s bugarskom zvezdom i televizijskom voditeljkom koja će obraditi čuvenu numeru „Daleta“, kako mi od milošte tepamo pesmi. Kroz saradnju s Acom i Ivanom dobila sam priliku da se oprobam u drugom muzičkom stilu. Sada me sve češće kontaktiraju narodnjaci i žele da sarađujemo - kaže Aleksandra Milutinović, autorka hita i trenutno jedan od naših najtraženijih kompozitora i tekstopisaca mlađe generacije.Nakon saradnje s Lukasom stigao joj poziv i za saradnju sa Svetlanom Ražnatović i Lepom Brenom.Aca nije bio upoznat da će uskoro stihovi koje je otpevao s Ivanom da odjekuju i na bugarskom. A nas je interesovalo da li će možda s Kali on da otpeva.- Lepo što je kupila pesmu. Ne znam ko je koleginica, nisam čuo kako peva i onda ne mogu da vam odgovorim na pitanje o eventualnoj saradnji - kratko je prokomentarisao Lukas za Kurir.(Lj. R.)

Ko je KaliKali je samo umetničko ime bugarske pevačice i televizijske voditeljke Galine Dimitrove Ivanov. Iza sebe ima zavidnu karijeru i sedam albuma. Živi u Sofiji, a njena porodica u glavni grad Bugarske doselila se iz Vrača.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track