Toni Cetinski: S novom odećom na novu turneju

Nije rob mode

Toni Cetinski: S novom odećom na novu turneju

Stars -
Ozbiljno se spremam za turneju i veoma mi je bitno da garderoba u kojoj se pojavljujem na sceni prati pesme, rekao je pevač

Poznati pevač Toni Cetinski nije rob trendova.

Pevač je rekao da je kao mlađi mnogo više pratio trendove, a da mu je sada najbitnije da se lepo i prijatno oseća u garderobi koju nosi. Međutim, kako kaže, iako ne prati slepo trendove, upućen je u modnu scenu i posebno ceni rad Zorana Mrvoša.

"Pošto sam sada u fazi kada se ozbiljno pripremam za turneju, a veoma mi je bitno da garderoba u kojoj se pojavljujem na sceni prati pesme, moj stajling biće kreacija upravo Zorana Morvaša, koji je odmah shvatio šta želim", objasnio je Toni i dodao da se trudi da tera neki svoj fazon, ali da kada je reč o većim poslovnim poduhvatima uvek potraži pomoć modnih znalaca.

Duhoviti pevač priznao je da ne voli šoping i da mu u tome dosta pomažu njegovi stilisti, kao i da kada se otvori njegov ormar najviše ima farmerki i obuće.

"Volim zimu i kad god imam vremena odlazim na moje omiljeno skijalište u Austriji, tada ne razmišljam o odeći i trendovima i najbitnije mi je da moje ski odelo bude toplo, kao i da imam topao džemper, šal i kapu i što se mene tiče, zimska idila može da počne", otkrio je šarmantni pevač.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track