Najnovije vesti

Milica Pavlović: Nisam provokativna, moj ples je moj lični pečat

Šta vi mislite?

Milica Pavlović: Nisam provokativna, moj ples je moj lični pečat

Stars
Mlada pevačica iz Leskovca kaže za sebe da ne misli da je provokativna, a svoj scenski nastup i ples doživljava kao lični pečat

Mlada Leskovčanka Milica Pavlović svojom energijom i harizmom uzdrmala je domaću muzičku scenu.

 

Ona je nedavno izjavila da je za svoje fanove spremila novu pesmu pod nazivom "Pakleni plan" od koje očekuje mnogo jer je to, kako kaže, vrhunska R'n'B - elektro pesma.

 

Iako je za manje od godinu dana postala jedna od najpopularnijih pevačica mlađe generacije, Milica kaže da se nije nadala tome.

 

"Da sam znala da ću biti ovde gde jesam, ne bih se svaki put pred izbacivanje tresla kao prut. Imala sam neverovatnu želju da uspem u poslu koji me ispunjava i sigurna sam da me je to dovelo do ove pozicije", ispričala je pevačica.

 

Milica je poznata i po svojim provokativnim i seksi nastupima, a nedavno su njene fotografije sa jednog takvog nastupa punile domaće novine. Mnogi su pozu u kojoj je Milica uhvaćena okarakterisali kao vulgarnu, a ona kaže da je samo želela da pomeri dečka sa kojim je pevala, da ga ne bi zgazila.

 

"Tokom pevanja videla sam da dečko stoji iza mene, pa sam ga malo odgurnula da ga ne bih zgazila visokom štiklom. Nadam se da se takve scene više neće ponavljati, jer su daleko od istine", kaže ona i dodaje da ne smatra sebe provokativnom.

 

"Ako pričamo o mom scenskom nastupu i plesu, to nije provokacija već moj lični pečat".

 

Mlada pevačica se osvrnula i na tekstove u kojima je pisalo da nikada nije bila sa muškarcem.

 

"Taj naslov je izvučen iz konteksta. Nikada nisam ništa tome slično izjavila i ne planiram da govorim o svom intimnom životu."

 

 

 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...