SLOŽNE PLAVUŠE: Mi biramo muškarce, a ne oni nas

I ja tako

SLOŽNE PLAVUŠE: Mi biramo muškarce, a ne oni nas

Stars -
Šest plavuša argumentovano su rekle da su plavuše veoma uspešne žene, pa su primetile da su ministarke u našoj vladi sve plave

Suzana Mančić, Cakana, Lea Kiš, Aleksandra Janković, Duška Jovanić, Minja Miletić sve plavuše, a uspešne žene u emisiji "Ja to tako" složile su se da se od plavuša mogu čuti pametne priče.

Voditeljka Ivana Baltić pitala je svoje gošće koliko im otežava to što su plave i da li plavuše imaju više prednosti kod muškaraca u odnosu na crnke, brinete, riđokose i sve su se složile da ponekad i nije loše biti plavuša koja zna da trepće okicama.

Za plavuše veruje se da su nežnije, nekada da su čak plave krvi, privlačne muškarcima tako da ne moraju da koriste inteligenciju, ali su šest plavuša u studiju odmah argumentovano rekle da su plavuše veoma uspešne žene, pa su primetile da su ministarke u našoj vladi sve plave, a kao svetske jake plavuše nabrojale su Hilari Klinton i Margaret Tačer, a i Merlin Monro.

Lea Kiš, voditeljka, rekla je da su plavuše veoma uspešne i da među njima ima pravnica, lekara, doktora, magistara, pevačica i da prave plavuše biraju muškarce i pošto su plave imaju više mogućnosti da biraju.

Aleksandra Janković je rekla da muškarci vole upočetku zabavnu ženu, ali da je pametna, ali da mu bude prateća inteligencija, ona koja ume, kako je Suzana Mančić rekla, zatrepće.

Da nisu samo plavuše manje inteligentne i da se tako predstavljaju Duška Jovanović je dala primer Šarlote iz "Seks i grada", koja je sva trapava i mediokritet.

Sve dame su se složile da muškarci vole da imaju pored sebe plavuše jer su nežnije i pored njih se osećaju kao mačo muškarci, kao i to da boja kose nije presudna jer su sve žene slojevite ličnosti i da se plavuše i te kako koriste svojim mozgom.

Na pitanje voditeljke da odgovore šta misle o naslovu da li plavuše više varaju sve su u glas rekla da je to čista glupost.

Muškarci su u anketi izjavili da su za njih plavuše najpoželjnije, dok su brinete rekle da su ipak one najbolje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track