Najnovije vesti

HUMANISTA: Severinin Milan za bebe dao još 500.000 evra!

HUMANISTA: Severinin Milan za bebe dao još 500.000 evra!

Stars
Popović na prvi rođendan svog sina Aleksandra donirao opremu za porodilište u Novom Sadu i Dečju kliniku

Alal vera.
Milan Popović donirao je opremu u vrednosti od 500.000 evra Ginekološko-akušerskoj klinici Kliničkog centra Vojvodine „Betanija“ i Institutu za zdravstvenu zaštitu dece i omladine Vojvodine, odnosno Dečjoj klinici.

Predsednik Vlade Vojvodine dr Bojan Pajtić zahvalio je Popoviću za sve što je učinio u okviru akcija „Bitka za bebe“ i „Bitka za porodilišta“ i uručio mu zahvalnicu, jer je za godinu i po dana kompletno opremio tri porodilišta, dečju bolnicu i donirao opremu u vrednosti od 840.000 evra, odnosno za celu Srbiju u vrednosti od 1.200.000 evra.

Milan je istakao da je jučerašnji datum namerno izabrao jer je njegov sin Aleksandar slavio prvi rođendan, te da se nada, iako deca često ne slušaju savete svojih roditelja, da će njegov sin nastaviti ovim humanitarnim putem.

Veran Matić, predsednik UO fonda, prvi je čestitao rođendan Aleksandru, dodeljujući mu minijaturni Orden za bebu heroja „Bitke za bebe“, za inspiraciju koju je pružio roditeljima za učešće u akciji „Bitka za bebe i porodilišta“.

(R. S.)

 

Severina Vučković
Severina Vučković


 

Seve u borbi protiv raka

Severina Vučković podržala je borbu protiv raka dojke „Darujmo ružičasti život“, a za potrebe kampanje slikala se u toplesu. Akcija se sprovodi u organizaciji evropske koalicije za borbu protiv raka dojke „Evropa dona“, a planirano je da se tokom 2013. godine pribave sredstva za kupovinu aparata za jednokratno zračenje, koji bi ženama pomogao u sprečavanju i ranom otkrivaju rata dojke, a to bi bio prvi takav aparat u Hrvatskoj.
(Z. M.)

200.000 evra vredi oprema poklonjena „Betaniji“
300.000 evra je vrednost opreme za Dečju kliniku
840.000 evra Milan je uložio u zdravstvo Vojvodine
1.200.000 evra ukupno je donirao

 


 

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...