ZVEZDE GRANDA: Ispali Dejan i Mirjana
Foto: You Tube

Publika odlučila

ZVEZDE GRANDA: Ispali Dejan i Mirjana

Stars -
Najmanji broj glasova publike imali su Dejan Čović i Mirjana Milosavljević i oni su svoj put do finala završili

Dejan Čović i Milena Milosavljević završili su svoje takmičenje u muzičkom šou "Zvezde Granda".

Mladi pevač Dejan Čović pevao je Adilovu pesmu "Od usana do stopala", dok je Mirjana Milosavljević pevala pesmu Goce Tržan "Vadi se na moje ludilo" ali izgleda da se publici nije dopalo njihovo izvođenje, pa su samim tim dobili i najmanji broj glasova.

Međutim, žiri je imao samo lepe reči za Dejanov nastup, pa je tako Stevan Simeunović rekao da su trileri bili odlični, kao i način pevanja i da je bio izražajan. Miša Mijatović rekao je da je veoma muzikalan, ali da je imao i odličan nastup, dok se Dragan Stojković Bosanac složio sa svojim kolegama i rekao da je bio odličan i dobro skinuo Adila.

Isto je prošla i Mirjana kada je žiri u pitanju. Miša je rekao da je ovo njen najbolji nastup, Stevan se složio sa njim i rekao da je prvi put odabrala pravu pesmu, dok je Dragan rekao da je bila vrlo dinamična.

Žiri je odlučio da se glasovi dupliraju Slađani Mandić i Nemanji Maksimović.

Za plasman u finale naredne nedelje boriće se: Nikola Bokun, Stefan Lukić, Slađana Mandić, Sandra Stanulov, Dejana Erić, Nemanja Maksimović.

Milan Mitrović večerašnju emisiju "Zvezde Granda" vodio je sam, jer je njegova koleginica Ana Sević, koja je u saobraćajnoj nesreći lakše povređena, večeras bila primorana da izostane sa snimanja.

Zvezdama Granda Sasa Popović pozeleo je brz oporavak.

http://www.youtube.com/watch?v=7L37h7zcR_w

http://www.youtube.com/watch?v=12scEZL9NAI

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track