Željko Samardžić plakao pred kamerama!

Uoči koncerta

Željko Samardžić plakao pred kamerama!

Stars -
Pevač kaže da uvek ima tremu pred koncert i da mu je porodica najveća podrška u životu

Pevač Željko Samardžić u susret svom tradicionalnom osmomartovskom koncertu, namenjenom specijano ženama, kaže da žene ne traže mnogo od muškaraca. Da ih treba samo voleti i poštovati i poklanjati im pažnju.

Željko je u emisiji na Pinku "Ja to tako" pričao kako je ponosan na svoju decu i unuke, a kada mu je voditeljka pustila prilog koji je ekipa snimila sa njegovim unucima koji su zapevali njegov poslednji singl "Zaustavite januar", Željko se rasplakao.

Samardžić je u emisiji prokomentarisao i koleginice sa estrade. "Ja se nikad nisam trudio da budem glavni, poštujem svoje kolege, a nekad mi je žao što moje koleginice izgube kompas, ali svi su odgovorni za svoje postupke. Nekad mi bude žao što se tako ponašaju."

Pevač je objasnio da on i koleginice različito shvataju šoubiznis. "Svi imamo neku ulogu, a ja ovaj posao smatram magijom i tako želim da ostane. "

"Ne volim ljude koji su bahati i koji vole da se guraju, uvek dajem prednost onima koji žele da budu prvi.", rekao je pevač u emisiji.

Njegove ćerke, Sanja, Danijela, Minja, kao i prijatelji imaju samo reči hvale za njega. Kažu da ga najviše nervira kada neko kasni, ali i da lako plane. U tim situacijama stavi slušalice, pusti muziku i trči na traci da bi izbacio negativnu energiju.

"Ne volim da delim sa svojim bližnjima kada sam nervozan i tužan. Delim samo ljubav i sreću.", rekao je pevač.

Ćerke kažu i da je bolji gurman nego kuvar, a najmlađa ćerka Minja kaže da mu je kao sin. Pevački dar je nasledio od majke.

Njegovi prijatelji su rekli da je njegova supruga Maja, sa kojom je u braku 35 godina, njegov recept za uspeh, a Željko je na to dodao da u vezi mora da postoji poštovanje i razumevanje, da je to recept.

Željko kaže da pred koncert uvek ima tremu, ali da ga prođe nakon treće, četvrte pesme. Sada već tradicionalni koncert biće održan osmog marta u Kombank areni u 20 sati.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track