Vanja Mijatović: Bole me pluća i rebra, ali važno je da sam lepa!
Foto: Marina Lopičić

Kurir u poseti

Vanja Mijatović: Bole me pluća i rebra, ali važno je da sam lepa!

Stars -
„Zvezdu Granda“ i pored teških povreda koje je zadobila u četvrtak u saobraćajnoj nesreći vedar duh nije napustio

Ide nabolje.Vanja Mijatović, koja je prošlog četvrtka u saobraćajnoj nesreći zadobila teške telesne povrede, oporavlja se. „Zvezda Granda“ juče je sa intenzivne nege prebačena na odeljenje ortopedije bolnice u Kraljevu, gde ju je posetila ekipa Kurira.- Hvala Bogu, dobro sam! Drago mi je što ste došli iako su mi posete zabranjene. Pomeram ruke i noge, ali me bole pluća i rebra koja su slomljena. Meni je bitno da budem lepa - nije izgubila vedar duh Vanja.Pevačica jedva izgovara reči, a prilikom svakog udisaja bolna grimasa joj se vidi na licu. Ona se na trenutak prisetila nesreće koju je doživela zajedno sa Stefanom Petrušićem i Anom Sević na auto-putu Beograd-Novi Sad. Vanja je sedela na zadnjem sedištu i grudima udarila u suvozačevo mesto. Ostala je zgrčena i na pitanje kolega da li je dobro, samo je rekla da je isprave.- Bilo je strašno! Sećam se prvog udarca. Sve se desilo za dve, tri sekunde. Imala sam jake bolove u grudima. Nisam mogla da dišem i uspaničila sam se. Tu se našla jedna žena koja mi je pomogla. I moje kolege su dotrčale. Možda sada izgledam normalno, ali mi je još uvek teško. Moram da budem psihički jaka da ovo prebrodim - rekla je Vanja i počela da plače.Njoj je teško što pojedinci krive Stefana koji je vozio auto za sve što se dogodilo.- Stefan je moja duša. On je divan dečko. Udar nije mogao da izbegne, uradio je sve što je mogao. Nije bio pijan, nije zaspao za volanom, niti je vozio brzo da bi ga sada krivili. Tako nam se namestilo - tihim glasom rekla je Vanja.

Prvi susret Vanje sa tatom Racom posle nesreće
Prvi susret Vanje sa tatom Racom posle nesreće

Pijemo lekove za smirenjeVanjini roditelji Snežana i Raco Mijatović teško podnose što im ćerka povređena leži u bolnici.- Pijemo tablete za smirenje. Ovo je neizdrživo! Ni sama ne znam kako sve podnosimo. Ne odvajamo se od nje. Sve radim samo da njoj bude lakše. Dala bih moja rebra, srce, dušu, ruke, noge, ma sve! Život moje porodice je na točkovima, takav im je posao. Kada sam saznala za udes bila sam ljuta, ali posle nekoliko sati stalno zahvaljujem bogu što je ostala živa. Rođena je na Božić, sam bog ju je spasao - rekla je Vanjina majka Snežana.

Vanjin bivši verenik hteo da je posetiVanjin bivši verenik Stavros, koji živi u Grčkoj a kog je ostavila zbog karijere, hteo je da doputuje u Srbiju i poseti je. Ipak, porodica Mijatović poručila mu je preko svog sina da ne dolazi dok se Vanja ne oporavi.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja